free download 78 travel guides written by experts

Concursul AFI Palace Cotroceni pentru studenti continua

10 premii de 1000 de euro își așteaptă câștigătorii

AFI Palace Cotroceni desfășoară în perioada 9 octombrie-1 noiembrie 2015 o campanie dedicată tuturor studenților ce urmează cursurile facultăților la zi din București și va oferi zece premii reprezentând plata chiriei pentru un an de zile.

Universitățile din capitală găzduiesc an de an mii de studenți veniți din toate colțurile țării, astfel încât vestea unui an fără grija chiriei i-a surprins plăcut pe aceștia, peste 2000 de persoane fiind înregistrate până acum în competiția lansată de AFI Palace Cotroceni.

„Realizăm această campanie din dorința de a fi cât mai aproape de studenți, un public important pentru noi și ne-am propus ca aceasta să rămână o inițiativă de lungă durată. Ne bucură mult numărul mare al înscrierilor de până acum și sperăm că cei care nu au apucat să intre în aplicația dedicată concursului, vor profita de timpul rămas și vor avea curajul de a încerca să obțină unul dintre premii.” a declarat Aura Dinu, Head of Marketing AFI Palace Malls Division.

În această săptămână, la biroul de informații din mall localizat la intrarea FAR, are loc validarea codurilor unice emise la înscriere, pas obligatoriu pentru participarea la extragerea finală. Totodată, studenții trebuie să prezinte un act de identitate și legitimația sau carnetul de student vizate pe anul în curs. AFI a pregătit tuturor participanților cu înscrierea validă și o surpriză constând într-un card cu 20% reducere la restaurantele partenere din zona Food Court a centrului comercial, valabil pana la 31 decembrie 2016.

Ultima zi de înscrieri și validări este 1 noiembrie 2015, iar aplicația este disponibilă pe site-ul www.aficotroceni.ro sau pe pagina de Facebook, www.facebook.com/AFIPalaceCotroceni, platforme unde poate fi găsit și regulamentul oficial al concursului.

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorți, iar câștigătorii vor fi anunțați în maxim 5 zile de la finalizarea campaniei.

Pentru mai multe informaţii despre evenimentele și noutăţile din AFI Palace Cotroceni, puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFIPalace Cotroceni..

Bucuresti, 27.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *