free download 78 travel guides written by experts

Concert live Moonlight Breakfast

Cu ocazia deschiderii sezonului estival, Marttinez Beach are placerea de a va invita in data de 28 iunie 2014 cu incepere de la orele 21:00, la un concert acoustic live, sustinut de faimoasa trupa… Moonlight Breakfast.

Ne vom delecta cu un mix retroelectro, soul, dance de sunet si vibe si acoperit de o voce jazzy, totul intr-o atmosfera eclectica si de buna dispozitie.

Situata in Mamaia Nord, Marttinez Beach va asteapta intr-o locatie perfecta de vacanta, fiind locul ideal pentru a va petrece intreaga zi.

Deasemenea, Marttinez Beach iti ofera o experienta completa, avand o plaja amenajata cu 400 de locuri, beach bar si un bistro-restaurant cu preparate proaspete si delicioase, pe toata perioada zilei!

Meniul este perfect balansat, in el regasindu-se preparate atat pentru gurmanzi, cat si pentru vegetarieni si din care nu vor lipsi delicatese mediteraneene, fructe de mare, alaturi de o gama atent selectionata de bauturi proaspete.

Atmosfera, socializarea si muzica chill, alaturi de staff-ul prietenos si serviciile de inalta calitate, se regasesc pe toata durata zilei, oferind astfel placerea unei zile memorabile.

Ne vedem la mare!

Marttinez Beach.
Mamaia Nord, ROMANIA

Bucuresti, 25.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *