free download 78 travel guides written by experts

Competitia celor mai bune proiecte

SIVECO Romania intră pentru a 5-a oară în finala internaţională a firmelor cu cele mai bune proiecte din lume

În acest an, Asociaţia Internaţională de Project Management a nominalizat SIVECO Romania pentru proiectele dezvoltate pentru sistemul medical şi vamal

Dublă nominalizare pentru SIVECO Romania în competiţia anuală care premiază excelenţa în managementul proiectelor!

Asociaţia Internaţională de Project Management (IPMA) a oferit titlul de Finalist al competiţiei 2011 pentru proiectul Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI) dezvoltat de SIVECO Romania la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, categoria proiecte de mari dimensiuni, şi pentru proiectul NCTS – New Computerized Transit System dezvoltat de SIVECO Romania la Autoritatea Naţională a Vamilor, categoria proiecte de dimensiuni medii.

"Suntem foarte onoraţi de această nouă nominalizare care răsplăteşte două dintre cele mai mari proiecte informatice din ţara noastră. O astfel de nominalizare reprezintă nu numai o reuşită de echipă, dar şi o referinţă pentru proiectele viitoare. România dovedeşte prin fiecare recunoaştere de acest fel că are specialişti IT de top care pot concura oricând cu jucători internaţionali din această industrie", a declarat Irina Socol, preşedinte şi director general SIVECO Romania.

SIVECO Romania este una dintre puţinele companii din lume care au obţinut statutul de Finalist pentru cinci proiecte înscrise în competiţie, la diferite ediţii. În 2007 Sistemul Educaţional Informatizat era selectat în Marea Gală IPMA. În 2009, soluţia dezvoltată de SIVECO Romania pentru sistemul IT care funcţionează la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură a primit trofeul de Finalist. În 2010, două componente ale proiectului Economia Bazată pe Cunoaştere Portalul eComunitate (www.ecomunitate.ro) şi Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri au primit statutul de finalist.

IPMA este autoritatea cea mai respectată în project management, juriul internaţional care girează competiţia anuală IPMA Gala Awards fiind renumit pentru profesionalism şi exigenţă. În acest an, competiţia celebrează a 25-a ediţie.

Despre IPMA

Înfiinţată în 1965 în Elveţia, IPMA este cea mai mare organizaţie non-profit pentru managementul organizaţiilor şi reprezintă mai mult de 50 de asociaţii naţionale de management de proiect, având membri în Europa de Nord, America de Sud, Asia, Africa şi Orientul Mijlociu.

IPMA promovează managementul proiectelor pentru întreprinderi şi organizaţii din întreaga lume, încurajând obţinerea de performanţe în dezvoltarea şi implementarea proiectelor de anvergură.

Mai multe informaţii despre organizaţie puteţi obţine vizitând //www.ipma.ch.

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor româneşti de software şi unul din integratorii software de succes din Europa Centrală şi de Est. Compania asigură dezvoltarea şi exportul de soluţii IT şi de proiecte de consultanţă cu valoare adaugată ridicată către ţări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţii Statelor Independente. Compania a fost înfiinţată în 1992 şi are în prezent 1.050 de angajaţi.

Între acţionarii SIVECO Romania se numără Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investiţii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V şi SIVECO Management Team.

Mai multe informaţii despre companie şi produsele sale puteţi obţine vizitând www.siveco.ro.

Bucuresti, 21.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *