metalshow

Compania ista a selectat BDR Associates pentru comunicarea in Romania

BDR Associates își consolidează portofoliul de clienți din domeniul energiei

Agenţia de comunicare strategică şi relaţii publice BDR Associates a câștigat contul de comunicare în România al companiei ista, lider de piață la nivel mondial în furnizarea de servicii energetice, agenția fiind aleasă în urma unei selecții de oferte desfășurată pe parcursul mai multor etape, la nivel internațional. BDR Associates va gestiona comunicarea în România, asigurând servicii de consultanţă strategică, public affairs, media relations, corporate şi consumer PR în sprijinul obiectivelor de marketing și de dezvoltare ale ista, în piața locală.

“Ne bucură mult acest succes, având în vedere reputația companiei ista, pe care avem acum privilegiul să o asistăm la cel mai înalt nivel profesional. Sperăm să fie un parteneriat pe termen lung și ne dorim un mediu de afaceri prietenos pentru un client de asemenea calibru care a ales și piața din România”, a declarat Cătălina Rousseau, Președinte și CEO BDR Associates.

“BDR Associates reprezintă pentru noi garanția excelenței în comunicare printr-o experiență profesională și rezultate în domeniul energiei, greu de atins. In plus ne-au propus o abordare strategică în armonie perfectă cu noile directive europene privind eficiența energetică și aplicarea acestora în România. Cu siguranță vom comunica eficient către public și autorități importanța și beneficiile aplicării măsurilor de creștere a eficienței energetice, cu sprijinul BDR Associates,” a declarat Marian Șișu, Director General, ista România.

Prin câștigarea contului ista România, BDR Associates își consolidează portofoliul de clienți reprezentativi din domeniul energiei, cărora le asigură servicii complexe de comunicare strategică, cu sprijinul unui colectiv de consultanți de nivel senior, specializați în comunicarea pentru susținerea investițiilor, precum și a dezvoltării afacerilor companiilor, în piața locală.

Bucuresti, 13.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *