free download 78 travel guides written by experts

Compania de Teatru Passe Partout – Dan Puric va invita, in aceasta toamna, sa reveniti la Teatrul

de pe LipscaniSaptamana aceasta:

Conferința “TEATRUL VIITORULUI”, sustinuta de DAN PURIC,urmata de spectacolul “ROYAL FASHION”

“Traim intr-o lume urata. Iti propun sa o refuzi si sa nu crezi in ea , oricat de tare ar vrea sa se impuna. Asa cum am putut, am facut o insula de libertate si de frumos sufletesc. Te astept sa vii sa o vezi!

Si poate, dimpreuna, intro zi, vom face o alta tara.”(Dan Puric)

Spectacolele saptamanii la Teatrul de pe Lipscani:

NECUVINTE (Joi, 11 oct. orele 19.00) o comedie spumoasa care trece, fara menajamente, de la fragilitate la grotesc, intr-un joc cu har si comic fascinant. “Necuvinte” este o varianta pe care tinerii actori o propun, la kitsch-ul cultural, "fast-life"-ul pe care il traim, zgomotul cotidian care ne tine departe de noi insine. (Cu: Adrian Nour, Ana Pepine, Toni Dumitrescu si Vadim Rusu. Scenariul si regia: Adrian Nour)

CONFERINTA cu DAN PURIC "Teatrul viitorului”, sambata, 13 oct, ora 19.00, urmata de spectacolul “ROYAL FASHION”

“Royal Fashion” inspira frumusete si armonie si este un motiv de meditatie asupra destinului nostru. Parabolă a monarhiei realizată cu mijloace originale, îmbinând teatrul nonverbal cu dansul clasic si modern, Royal Fashion instaurează un dialog trecut-prezent sub bagheta magică a lui Dan Puric. Costumele create de mâinile fabuloase ale Doinei Levintza, scenografia Corinei Grămoșteanu cu un mesaj propriu si coregrafia Leliei Marcu sunt mijloace de concretizare a viziunilor, utopiilor și profețiilor spectacolului. Fiecare element potentențează semantica spectacolului si lumile imaginate de Dan Puric, nuanțând momente și spărgând conveniențe. Producator unic MB Technology.

Distribuția: Ileana Olteanu, Violeta Huluba, Lelia Marcu, Adriana Nicolae, Mihaela Ailincăi, Nadejda Dimitriu, Ion Parea, Dragoş Huluba, Adrian Nour. Ştefan Ruxanda, Paul Cimpoieru, Silviu Oltean, Vadim Rusu, Petre Voicu, Petru Ciobanu, Silviu Man, Florin Roșu si Toni Dumitrescu.

Cu participarea extraordinară a soliștilor Operei Naționale București: Cristina Dijmaru, Bogdan Cănilă și Bianca Fota și a ansamblului de balet- Bianca Ungureanu, Cosmina Dina, Andreea Soare, Cristina Babalâc, Iaela Cocoară.

De ce Royal Fashion? Dan Puric: //www.youtube.com/watch?v=LeZAQVd90d4

DON QUIJOTE – IN TURNEU LA PITESTI (duminica, 14 oct., ora 19)

Luna aceasta mai puteti vedea la Teatrul de pe Lipscani, spectacolele: NOI (joi, 18 oct., ora 19) si ROMANIA.INCHIS PENTRU INVENTAR(sambata, 20 oct., ora 19)

Conferinta Dan Puric "Teatrul viitorului", urmata de spectacolul aniversar “5 ani de “RENCONTRES” (sambata, 27 oct., ora 19).

· Rezervari bilete si informatii la tel: 021 315 89 80 / 0761 319 819.

· Program casa de bilete: Marti – Miercuri, 11-18; Joi, Samabata, Duminica – 12-19; Vineri – 11-19; Luni – inchis

Va asteptam si in toamna aceasta, la Tetrul de pe Lipscani, in noua stagiune!

Bucuresti, 08.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *