metalshow

Comanda la mine

Începând cu 22 martie, Antena 1 le propune telespectatorilor săi o experienţă de viaţă 100% autentică. „Comanda la mine” le va oferi tinerilor şi părinţilor din România o altă perspectivă asupra relaţiei părinte-copil şi îşi va pune protagoniştii în situaţia ingrată de a-şi reevalua părerea şi comportamentul unii faţă de ceilalţi.

Conflictul dintre generaţii ar putea avea o soluţie. Comanda la mine, reality-showul difuzat începând de luni, 22 martie, în fiecare săptămână, pe Antena 1, le oferă telespectatorilor o posibilă rezolvare a conflictelor dintre adolescenţi şi părinţii lor. Tinerii rebeli, săturaţi şi totodată revoltaţi de faptul că părinţii nu îi înţeleg vor avea posibilitatea să încerce experienţa de a trăi, pentru o săptămână, într-o altă familie.

În fiecare ediţie a show-ului doi adolescenţi,de regulă un băiat şi o fată, vor încerca să găsească  părinţi mai îngăduitori. Schimbul părinţilor atrage  cu sine  nu doar schimbarea oraşului în care trăiesc, ci şi schimbarea regulilor din casa, astfel că adolescenţii vor trebui să respecte indicaţiile părinţilor de împrumut. Provocarea este mare în egală măsură pentru adolescenţi şi pentru părinţi. Primii vor simţi pentru prima oară în viaţa lor cum e să traiesti într-o casă străină în care nimeni nu îţi garantează că regulile vor fi mai blânde, iar părintii gazdă îşi vor putea dovedi talentul, priceperea şi, bineinţeles, fermitatea atunci când vine vorba de educaţia unor adolescenţi, alţii decât fiii şi fiicele lor.

După cele 7 zile petrecute în noua familie, adolescenţii revin acasă, la vechile reguli, dar, poate, nu şi la vechile obiceiuri. Experienţa le va permite să îşi dea seama dacă sunt absurzi părinţii lor sau dacă, nu cumva, se poate şi mai rău.

Telespectatorii se vor convinge că severitatea, dar şi răbdarea, căldura şi afecţiunea îi pot face pe tineri să fie mult mai ascultători şi că pot deschide, daca nu secrete, măcar intimităţi.  Toate acestea la Antena 1. 

Bucuresti, 21.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *