Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Colgate-Palmolive Romania sarbatoreste activ

Ziua Mondiala a Sanatatii

Colgate-Palmolive Romania s-a implicat activ in Ziua Mondiala a Sanatatii sustinand 2 manifestari pe tema igienei orale desfasurate in 2 mari orase din tara cu ocazia importantului eveniment international din 7 aprilie. Astfel, compania a participat in organizarea celei de a XII-a editii a Conferintei Nationale “Prevenirea Afectiunilor Stomatologice” de la Iasi, precum si in manifestarile educationale desfasurate la liceul “Mihai Viteazul” din Bucuresti.

“Ziua Mondiala a Sanatatii este o ocazie in plus pentru compania noastra sa isi arate grija fata de consumatorii si partenerii sai, un moment ideal pentru a sustine initiativele laudabile din domeniul igienei orale” au declarat reprezentantii Colgate-Palmolive Romania.

Conferinta Nationala “Prevenirea Afectiunilor Stomatologice” de la Iasi s-a desfasurat in perioada 6-8 aprilie si a fost organizata de Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania cu sprijinul Colgate-Palmolive Romania. Pe durata celor trei zile au fost sustinute cursuri postuniversitare si sesiuni de comunicari stiintifice care au tratat subiecte de sanatate dentara. Conferinta a fost deschisa atat pentru studenti, medici stomatologi sau cadre didactice, cat si pentru copii si parintii acestora.
Startul conferintei a fost dat de “Periuta fermecata”, un concurs pe teme de educatie sanitara stomatologica pentru copii cu varste cuprinse intre 6 si 7 ani. Participantii au primit drept cadou produse Colgate, materiale educationale, precum si indragitul joc “Intoarce-te in Imparatia Dintisorilor” pe tema sanatatii orale. 

In Bucuresti, Ziua Mondiala a Sanatatii a fost sarbatorita de aproximativ 250 de elevi de la Colegiul National “Mihai Viteazul” printr-o serie de manifestari ce au avut ca scop formarea unui comportament de viata sanatos. Tema de anul acesta a fost “Sanatatea dintilor”, sustinuta cu ajutorul Colgate-Palmolive Romania. Elevii au prezentat referate pe tema data si au jucat intr-o mini-sceneta care satirizeaza folosirea defectuosa a periutei de dinti sau efectul nociv al fumatului. Aceste activitati s-au bucurat si de sprijinul unor cadre medicale de prestigiu care au acceptat invitatia de a conduce dezbateri si seminarii pe tema sanatatii dentare special cu aceasta ocazie.
Participantii au fost stimulati prin intermediul mai multor concursuri interactive. In timpul orelor de curs au avut loc concursuri-fulger in fiecare clasa, iar cei care au raspuns au fost premiati de compania Colgate-Palmolive Romania.

Pentru Colgate-Palmolive este o traditie sa sprijine manifestarile care educa oamenii in domeniul igienei orale. Compania desfasoara anual programe adresate atat publicului larg, cat si medicilor stomatologi, toate avand ca scop promovarea sanatatii dentare.

Colgate-Palmolive este lider  mondial şi local în igiena orală şi de asemenea numărul 1 pe piaţa din România pentru numeroase alte segmente ale bunurilor de larg consum: săpun, geluri de duş, creme de ras, săpunuri lichide, spume de baie, deodorante solide de femei şi bărbaţi, paste de spălat vase. 
Colgate-Palmolive România este prezentă pe piaţa românească din 1992 şi are un portofoliu ce cuprinde mărci locale şi internaţionale: Colgate, Lady Speed Stick, Mennen Speed Stick, Palmolive, Axion, Ajax, Protex, Super Cristal, Norvea şi D’Amaris. 

Bucuresti, 12.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *