free download 78 travel guides written by experts

CohnandJansen JWT lanseaza jucariile Taca Paca

La fel ca Panoul Arthur Verona, Taca Paca este un proiect CohnandJansen JWT. Prin el, am transformat jucariile intr-un instrument de donatie.

Astazi, realitatea este tip Print si Cersetor. Copiii mai saraci isi fac singuri jucariile din ce gasesc pe jos, dar viseaza la Barbie, PSP, Lego si XBOX, in timp ce norocosii nu-si mai zdrelesc genunchii, dar nici nu mai descopera lumea prin joaca.

Prin Taca Paca, punem la vanzare jucarii facute din cartoane, pet-uri si tevi, al caror pret se transforma in fonduri pentru a oferi jucarii adevarate copiilor din familiile defavorizate. Incepem cu Centrul Hercules, singurul centru de zi din zona de sud a Argesului. Anul acesta am produs doar trei: Tubermanul, Moara (sau Tintarul) si Masinuta.

Va tinem la curent pe pagina noastra de facebook (https://www.facebook.com/cohnandjansenjwt) cu locatiile in care le puteti gasi.

Echipa CohnandJansen JWT: Felicia Stoica- Copywriter, Evelin Bundur – Art Director, Alexandru Lazar – Art Director, Arina Stoenica – Account Manager, Raluca Iacob – Senior Strategic Planner si Andrei Cohn – Creative Director.

Bucuresti, 17.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *