free download 78 travel guides written by experts

Clubul Intreprinzatorului Roman da startul trainingurilor

pentru antreprenori, intr-un program cofinantat din fonduri europene nerambursabile

Clubul Intreprinzătorului Român (CIR, www.btclub.ro) demarează astăzi, 29 martie, programul “Competențe manageriale în poli de creştere şi dezvoltare şi Antreprenoriat de viitor în poli de competitivitate” – cofinanțat din fonduri europene nerambursabile – cu sesiunea de training “Inteligența emoțională. Cum să ne folosim de emoții pentru o relaționare de business mai inspirată”. Acesta va fi susținut de Ciprian Teleman, Senior Consultant în cadrul TMI Training & Consulting, companie care este unul dintre partenerii CIR în acest proiect şi care are ca obiect de activitate instruirea şi consultanța managerială. 

Cursul va avea loc în intervalul orar 13.00 – 18.00, în Bucureşti, la sediul Băncii Transilvania – Centrul Regional Bucureşti, Şos. Bucureşti-Ploieşti, nr.43, etajul I. Participarea este gratuită, iar sesiunea se adresează membrilor Clubului Intreprinzătorului Român – celor care coordonează IMM-uri, angajaților care doresc să se perfecționeze şi persoanelor care intenționează să se lanseze în afaceri. Persoanele care vor să participe la curs şi nu fac parte din CIR se pot alătura celor peste 15.000 de membri ai Clubului, prin înscrierea gratuită pe site-ul www.btclub.ro. De asemenea, mai multe detalii despre program pot fi obținute printr-un mesaj trimis pe adresa imm@btclub.ro.

Tiberiu Moisă, Preşedintele Clubului Intreprinzătorului Român şi Director Exectiv Clienți Corportativi & IMM în cadrul Băncii Transilvania, afirmă: “Dăm startul trainingurilor pentru antreprenori, în cadrul programului nostru cofinanțat din fonduri europene nerambursabile, cu un curs foarte interesant, despre inteligența emoțională. Abordăm, cu prioritate, această temă tocmai pentru că orice business înseamnă, înainte de planuri şi finanțări, oameni – şi , implicit, emoții”.

Clubul Intreprinzătorului Român este un proiect al Băncii Transilvania, fondat în 2006, care oferă acces la informație şi educație antreprenorială. In acest an, CIR a accesat fonduri europene nerambursabile pentru a susține, în continuare, întreprinzătorii. Programul va cuprinde în total 150 de sesiuni de training, organizate în perioada martie 2012 – ianuarie 2014, în 21 de oraşe. Valoarea totală a proiectului este de peste 1,5 milioane euro, cofinanțată din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Următoarele cursuri programate în cadrul programului “Competențe manageriale în poli de creştere şi dezvoltare şi Antreprenoriat de viitor în poli de competitivitate” vor avea loc în Constanța (10 aprilie), Brăila (11 aprilie), Galați (12 aprilie) şi în Braşov (20 aprilie). Calendarul evenimentelor şi noutățile referitoare la programul CIR pot fi consultate pe site-ul Clubului Intreprinzătorului Român, www.btclub.ro.

Bucuresti, 29.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *