free download 78 travel guides written by experts

Closing Bell se aude in direct de la Bookfest

Radu Soviani si "Confesiunile unui bancher toxic"

Astazi, 18 iunie, emisiunea Closing Bell de la The Money Channel se muta la Targul de carte Bookfest. Evenimentul este prilejuit de lansarea cartii "Confesiunile unui bancher toxic" si are loc in standul editurii Publica din pavilionul 15. Partener al lansarii este saptamanalul de business Money Express. Cartea "Confesiunile unui bancher toxic" este marturisirea socanta a unui fost manager de banca francez care dezvaluie episoade necunoscute ale falimentului celebrei banci Lehman Brothers si istoria secreta a crahului din septembrie 2008. Volumul, spune autorul, se adreseaza "tuturor celor care inca mai au incredere in banca lor…"

Autorul, care, din motive evidente a ales anonimatul si semneaza sub pseudonimul Cresus, face un halucinant recital direct din interiorul sferelor inalte ale finantelor mondiale si, din cauza, dar si datorita crizei, cartea devine mai actuala ca niciodata.

In Closing Bell, astazi, de la ora 16, Radu Soviani ii are ca invitati pe Bogdan Ungureanu – director Publica, Cristian Sima – presedinte WBS si pe jurnalistul Ionut Ancutescu, redactor sef adjunct Money Express.

Bucuresti, 18.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *