free download 78 travel guides written by experts

SummerCamp verde in Paradisul verde!

Centrul 2 FasTracKids Bucureşti împreună cu Cristian Lăcraru, www.lacraru.ro, organizează pentru copiii din Bucureşti, cu vârsta cuprinsă între 4-8 ani o tabără de vară inedită, într-o locaţie cu totul şi cu totul aparte.

“Summer Camp verde în Paradisul verde”este un proiect unic în acest moment prin structura sa şi prin diversitatea activităţilor propuse copiilor. Locaţia aleasă este perfectă pentru momente de relaxare, copiii având aici parte de activităţi diverse, de la plimbări în zonă, activități sportive, până la vizite la şcoala de echitaţie şi acces supravegheat la piscină. Tabăra de vară este structurată pe o durată de cinci zile, copiii din Bucureşti având asigurat transportul către şi dinspre Paradisul verde.

Pe parcursul celor cinci zile de tabără, copiii sunt iniţiaţi în lucrul cu calculatorul prin intermediul programului Grădiniţa IT, program derulat din luna Ianuarie a acestui an. Împreună cu instructorii FasTracKids copiii se distrează zi de zi, realizând desene, colaje, jocuri interactive, experimente, mici spectacole de teatru, în care copiii işi asumă diverse roluri. Temele propuse pentru această vară au ca scop dezvoltarea abilităţilor de gândire creativă, de lidership şi lucru în echipă, formarea unor deprinderi necesare atât la şcoală cât şi în viaţă.

Copiii vor participa la activităţi sportive diverse, vor avea program de odihnă, masa de prânz şi gustare între mese, activităţi recreative.

“Summer Camp verde în Paradisul verde” are două perioade de desfăşurare, între 27-31 Iulie şi 3-7 August. Pe tot parcursul timpului petrecut de copii în incinta taberei în aer liber, aceştia vor fi supravegheaţi de personal specializat, având la dispoziţie şi personal medical .

“Summer Camp verde în Paradisul verde este un proiect special care debutează în acest an şi care se doreşte a fi dezvoltat mult în anii care urmează. Grădiniţa IT a intrat natural în această ofertă, ca urmare a gradului ridicat de informare, predare şi dotare tehnică, de care beneficiază programul. Ne dorim ca Grădinița IT să se dezvolte rapid și să devină un program specializat, necesar în grădinițe. În această tabără de vară copiii vor avea acces controlat la calculator și la aplicații specifice vârstei lor. În urma acestui program copiii vor înțelege mai clar ce înseamnă, ce face, cum se folosește și cum se întreține un calculator împreună cu toate accesoriile lui, primind în același timp sfaturi de ecologie și sănătate“, Cristian Lăcraru, coordonator program Grădinița IT.

“Atractivitatea şi ineditul acestui concept constă în îmbinarea programului de vacanţă cu cel educaţional, oferind în final un pachet de tabară complex şi captivant. Vom fi aproape de Bucureşti, dar departe de zgomot, căldură şi asfalt fierbinte. Centrul 2 FasTracKids din Gh.Dem Teodorescu, 16 bis este la a doua ediţie Summer Camp, iar anul acesta îi invită pe copii în Paradisul verde. Temele propuse sunt: 27 – 31 iulie " Anatomia mea" – copiii învaţă despre corpul uman, despre funcţiile acestuia, vor dobândi principii de igienă şi viaţă sănătoasă. În perioada 3 – 7 august "Gata de calatorie” – copiii pleacă într-o călătorie virtuală în jurul lumii. Timp de cinci zile pătrund tainele culturii, tradiţiilor şi obiceiurilor din diferite regiuni de pe glob, învăţă cum să se pregătească pentru plecarea într-o călătorie, iar la final, organizează o expoziţie de obiecte şi o paradă a costumelor tradiţionale specifice diferitelor popoare. ”Ruxandra Avram – PR Manager Centrul 2 FasTracKids Bucureşti

Bucuresti, 18.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *