free download 78 travel guides written by experts

Clientii Intersport pot cumpara in rate, cu dobanda 0%

Bancpost, Alpha Bank, Piraeus Bank şi Raiffeisen Bank, bancile partenere

Intersport, cea mai mare reţea de magazine cu vânzare de articole sportive multibrand din Romania, le oferă clienţilor săi posibilitatea de a apela la un sistem avantajos de finanţare în rate, cu dobândă 0%, cu carduri de credit de la Bancpost, Alpha Bank, Piraeus Bank şi Raiffeisen Bank.

Din sistemul de finanţare Intersport fac parte: programul „Rate fără dobândă” oferit de Bancpost, adresat posesorilor de carduri de credit American Express, VISA si EuroLine American Express, cardurile Raiffeisen Bank sau cardurile de credit în lei de la Piraeus Bank şi Alpha Bank‚ opţiunea plată în rate fără dobândă. Clienţii Intersport pot cumpără un număr nelimitat de produse, respectând desigur plafonul cardului de credit ales. Pentru a beneficia de dobânda 0%, creditul trebuie să fie achitat în maximum trei rate lunare.

„Prin parteneriatele încheiate cu cele patru bănci vrem să reconfirmăm că sportul poate fi într-adevăr accesibil oricui. Sistemul propus este foarte avantajos pentru clienţii noştri, oferindu-le libertatea de a-şi achiziţiona echipamentele şi articolele sportive în momentul în care au nevoie de ele sau şi le doresc, fără a-şi face griji cu privire la sursele de finanţare”, a explicat domnul Ionas Ignatios, Country Manager Intersport România şi Bulgaria.

Bucuresti, 30.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *