metalshow

Clientii castiga timp prin modalitati de plata mai usoare

Casele de marcat mobile “queue busting” reduc cozile sau elimina necesitatea de a-ti parasi scaunul intr-un moment important al vizionarii unui meci. Puteti vizita “The Fleet Center” (stadionul echipelor Boston Bruins si Boston Celtics) si beneficia de sistemul rapid de comanda al mancarii din scaunele clubului- comanda si plata se face langa scaun si toata comunicarea cu bucataria si plata prin card se face prin intermediul unei retele wireless.
Magazinele stiu ca reducerea cozilor la casele de marcat este un factor foarte important pentru a satisface clientela. Prin reducerea perioadelor de asteptare la cozi magazinele ofera clientilor un serviciu superior, mai ales in perioadele aglomerate. Mentinerea clientelei si  cresterea a cifrei de afaceri sunt unele din beneficiile demonstrate. Woolworth PLC au folosit acest sistem in 200 de magazine pentru a putea face fata cozilor in perioda sarbatorilor de iarna si a reducerilor din ianuarie. Acest concept inovator ”queue busting” permit magazinelor sa foloseaca case de marcat mobile, permitand astfel reducerea cozilor si reducerea considerabila a timpului de asteptare.

Despre Extech

Extech Data Systems, o parte  a companiei Extech Instruments(www.extech.com), este una dintre companiile  de vârf in domeniul proiectarii si producerii imprimantelor portabile pentru medii de afaceri cu obiect principal informaţiile mobile si tranzacţii de la distanţă.

Bucuresti, 09.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *