metalshow

Claudiu Mirica se alatura Irinei Reisler la Supravietuitorii in noua grila de toamna Romantica

Catinca Roman va avea ediţii speciale de weekend, iar Paula Chirilă va modera „1001” alături de Nicoleta Voica

O echipă mai mare şi emisiuni noi, un nou cuplu de moderatoare sunt doar câteva dintre lucrurile pe care Romantica le-a pregătit telespectatorilor săi în grilă de toamnă. Începând cu 14 septembrie, postul de televiziune lansează o nouă grilă. Toate programele doresc să transpună în practică visul romantic al fiecărui om din toate timpurile şi locurile: acela de a fi fericit.”Meriţi să fii fericită!” este sloganul sub care postul Romantica porneşte la drum într-un nou sezon.

Începând cu orele 9.00, telespectatorii îşi vor începe ziua cu Anca Barbu la  „Jurnalul public de dimineaţă”. Anca, un reporter excepţional şi proapătă mămică, preia ştafeta de la Ana Moraru la pupitrul ştirilor de dimineaţă. Ana va pleca la Londra pentru a urma cursurile unui masterat în televiziune, iar Anca va prezenta jurnalul de infoteinment. Seara, de la orele 18.00,  Ioana Oprea va prezenta  un nou sezon de ştiri la „Jurnalul public” alături de juraţi.

Începând din toamnă, Paula Chirilă şi Nicoleta Voica vor forma un nou cuplu de moderatoare la „1001”. Toate doamnele şi domnişoarele vor  învăţa la Romantica,  începând cu orele 10.00, trucuri despre cum să îţi decorezi casa, dar şi despre cum să faci economii sau despre cum să ai grijă de sănătatea ta şi a celor dragi ţie.

Claudiu Mirică aflat la sfârşitul turneului de promovare al albumului său „Retro” a acceptat un nou proiect de suflet. Claudiu a spus da, fără să stea pe gânduri, la invitaţia de a se alătura Irinei Reisler într-un nou sezon la „Supravieţuitorii”. De la orele 16.00, Irina va fi alături de telespectatoare înscrise în campania „Merit să fiu sănătoasă” şi va continua să le ofere cele mai bune condiţii (sfaturile unui nutriţionist, suportul unui antrenor de fitnees, masaje ş.a) pentru a obţine o siluetă de excepţie, dar şi o sănătate de fier. Astfel, în fiecare ediţie de luni, Irina va avea aături de ea un juriu format din Claudiu Mirică, Lidia Fecioru (bioenergoterapeut), Sandy Zilberman (cosmeticiană) şi, nu în ultimul rând, Snejana (designer vestimentar) şi Simona Majed (fostă participantă în campania Irinei). Toţi cei cinci juraţi vor fi alături de concurente, dar, totodată, tot ei vor evalua progresele făcute în cadrul programului. Campania Irinei Reisler  i-a ambiţionat şi pe membrii juriului, astfel încât Claudiu Mirică doreşte deja să obţină o formă fizică mai bună. El plănuieşte să se apuce de jogging, dar nu singur, ci alături de concurentele de la „Supravieţuitorii”!

Pentru a afla care sunt tendinţele acestei toamne, telespectatoarele trebuie neapărat să urmărească „Meriţi să fii cineva”. Şi în noul sezon, Catinca Roman le va învăţa pe doamne şi domnişoare cum să obţină un look de invidiat cu o sumă accesibilă. În weekend, între 17.00 şi 17.30, vedeta Romantica va avea două ediţii speciale. Catinca va merge acasă la o telespectatoare şi împreună vor reorganiza garderoba acesteia. Tot în ediţiile din weekend, Catinca va vorbi despre un fashion icon şi le va învăţa pe telespectatoare cum să obţină un look anume.

Tot în weekend, în fiecare sâmbătă, începând cu orele 12.00, Ema Pendiuc descoperă poveştile de succes ale oamenilor obişnuiţi la „9409 Romantica”. Alături de telespectatorii Romantica şi alături de o vedetă, Ema va învăţa o lecţie de viaţă de la oameni, care prin forţa exemplului personal s-au dovedit a fi învingători!

O altă noutate în grila de toamnă Romantica îl constituie reality-show-ul „Dream Team”. În fiecare sâmbătă, de la orele 14.00, Dream Team-ul oferă o transformare totală femeilor ce apelează la emisiune, pornind de la prezent, îmbunătăţind stilul (incluzând aici vestimentaţia şi look-ul) şi culminând cu atitudinea pe care ar trebui să o aibă în viaţă. Pentru prima oară în România, o echipă de specialişti formată din: un psiholog, un designer, un chirurg estetician, un make up artist şi, bineînţeles, un hair stylist, dar şi un specialist în horoscop vor coordona transformarea unei persoane de la interior spre exterior. Momentul culminant al emisiunii este cel al reîntâlnirii cu cei dragi- fie că este vorba de familie sau de prieteni- evenimentul de regăsire va fi o surpriză pentru toţi cei apropiaţi.

Toate mămicile şi toţi tăticii vor învăţa cele mai noi trucuri, descoperiri, noutăţi despre şi pentru cei mici într-un nou sezon  “Superbebe TV”. Tana Pazara, gazda emisiunii, va fi în fiecare duminică de la 14.00 la Romantica! Şi tot duminica, shopaholicele află totul în materie de modă la “J adore TV” începând cu orele 11.00.

După ce au urmărit deznodãmântul celebrului  "Dallas", telespectatorii Romantica vor putea urmãri zilnic de la orele 19.00, un nou serial de colecþie, "Dinastia". Replica femininã a lui JR, unul dintre cele mai urâte personaje din istoria serialelor americane, Alexis, o intrigantã de excepþie,  fãrã scrupule, fermecãtoare, inteligentã ºi durã, în acelaºi timp vine la Romantica! Fanii lui J.R nu vor fi dezamãgiþi de precursoarea controversatului personaj.

Care este rezultatul atunci când amesteci ciocolata ºi dragostea? Rãspunsul se aflã doar la Romantica, urmãrind zilnic de luni pânã vineri, de la orele 21.00, noua telenovelã „Dragoste ºi ciocolatã”.

Vrei să ştii ce te aşteaptă?  Vei călători în cele mai îndepărtate colţuri ale inimii. Vei descoperi comori care nu pot fi vândute şi prieteni care nu te pot trăda. Tot ce ţi-au hărăzit mai bun stelele, ţi-e pus în filmele toamnei. Meriţi să iei totul de la viaţă la Romantica!

În noua grilă de toamnă, Romantica le-a pregătit telespectatorilor programe care îi fac să  simtă că  viata este frumoasă şi merită trăită, indiferent de greutăţile întâlnite în drum!

Bucuresti, 09.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *