metalshow

Clasic Caffe si atmosfera la Turneul Laureatilor 2007

Pe 11 octombrie la 19.30, Turneul Laureaţilor continuă seria de evenimente cu un concert într-un spaţiu neconvenţional – Cafeneaua Ibis Nord. Fără scenă, fără papion sau cravată, publicul poate lăsa în urmă convenţiile pentru a îmbrăţişa spontaneitatea şi plăcerea de a asculta muzică într-un mod inedit.

Un pahar de vin, un fotoliu în care să te afunzi şi acordurile muzicii clasice cărora să te abandonezi – jmEvents invită bucureştenii să redescopere muzica clasică în atmosfera caldă a unei cafenele. Seara promite accente de melancolie şi lungi uitări de sine alături de piese cunoscute de Chopin, Brahms, Prokofiev, Sarasate sau Liszt în interpretarea proaspătă şi pasionantă a tinerilor laureaţi ai Concursului Internaţional Jeunesses Musicales Bucureşti.

Startul turneului s-a dat în capitala culturală europeană, cu un concert de excepţie, muzicienii evoluând alături de Filarmonica din Sibiu. Un public receptiv, bisuri cerute cu aplauze entuziaste şi un zâmbet pe buzele tuturor – aceasta este atmosfera în care a debutat Turneul Laureaţilor 2007.

Bucuresti, 9.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *