“Citi Card depaseste asteptarile” powered by BIGGER Group

BIGGER Group semnează spotul de lansare pe piaţa românească a cardului de credit numărul 1 în lume – Citi Card. Citi Card este comunicat ca un element cheie care te ajută sa faci pasul de la a împlini la a depăşi aşteptările celor dragi.

Realizarea spotului este efectul direct al muncii întregii echipe BIGGER Group, încă din toamna anului 2007. Startul a fost dat de către departamentul de strategie BIGGER Group, care a avut misiunea dificilă de a dezvolta o poziţionare locală în concordanţă cu valorile unui brand global. Ulterior, echipa de creaţie a transpus conceptul într-o multitudine de execuţii creative, de la materiale promoţionale neconvenţionale până la spotul TV. Proiectul “la cheie” al campaniei a fost aprobat de Citibank Romania încă din noiembrie 2007, iar acum, după 8 luni – perioadă în care s-a finalizat dezvoltarea produsului, a campaniei de comunicare, producţia şi aprobările de la Londra şi New York – lansarea din 1 iunie a fost un succes deplin.

“În producţia TV, BIGGER şi-a propus să comunice un mesaj emoţional într-o manieră caldă şi memorabilă. Totul pleacă de la un insight foarte simplu: de obicei, persoanele dragi aşteaptă mult de la tine. Însă, cum ar fi să le depăşeşti aşteptările, oferindu-le şi mai mult? TVC-ul este construit pe acest mecanism dar şi pe baza elementelor obligatorii care apar în orice spot Citi, din orice parte a lumii. Provocarea a fost cu atât mai mare”, a declarat Ştefan Marinescu, Copywriter BIGGER Group.

“Citibank pune la dispoziţia clienţilor cel mai complex pachet de măsuri de securitate prezent în acest moment pe piaţa românească a cardurilor de credit.  Printre acestea menţionez doar câteva: deţinătorii de Citi Card Visa pot acum să-şi personalizeze cardul de credit cu fotografia şi semnătura proprie tipărite pe faţa cardului; serviciul Citi Alert notifică titularul de card, printr-un mesaj SMS şi/ sau e-mail asupra fiecărei tranzacţii efectuate cu cardul şi clientul îşi alege singur codul PIN. Campania de lansare în România trebuia să fie una pe măsură, iar BIGGER Group ne-a depăşit aşteptările!”, a declarat Mădălina Dubiczki, director marketing Citibank România.

Echipa care a contribuit la realizarea spotului este formată din:
Citibank Romania: Mădălina Dubiczki – Director marketing Citibank România şi Bogdan Bârlă – Brand Manager  Citibank Romania
BIGGER Group: Emanuel Ignat – Art Director, Ştefan Marinescu – Copywriter, Ştefan Voloacă – Creative Director, Mihai Stănescu – Production Director, Andreea Matei – Brand Communication Manager, Mihaela Bâzgan – Brand Communication Executive, Răzvan Mihai – Brand Communication & Strategy Director si Bogdan Borăscu – Strategic Planner.
Saga Film (casa de producţie): Eduardo Vasquez – Regizor, Franco Paroni – DOP şi Marius Bucur – Producător.

Bucuresti, 18.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *