free download 78 travel guides written by experts

ARCUB, va invita la o noua premiera – “Domnul Sisif”

Joi 26 iunie, de la ora 19:00, ARCUB va invita sa fiti prezenti la premiera absoluta a piesei „Domnul Sisif” de Radu F. Alexandrescu sub regia maestrului Mircea Cornisteanu si a scenografului Puiu Antemir.

Intr-o distributie de zile mari, Ileana Stana Ionescu si Ion Luchian, vor pune in scena o poveste emotionanta, si in acelasi timp amuzanta, despre iubire si moarte, despre curgerea timpului si efectele ei, o poveste pe care cei doi mari actori o spun cu farmec si infinite nuante. Biletele pot fi achizitionate de la casa de bilete a ARCUB din strada Batistei nr.14.

„Dintre multele lucruri pe care, cu siguranţă, le ştim, dar le ignorăm cu o impardonabilă seninătate e şi acela că: „Dacă iubire nu e, nimic… nu e!”. Vine, însă, un moment când ajungem să preţuim cu mai multă atenţie cele câteva adevăruri importante pe care le-am aflat pe parcursul vieţii, şi atunci valoarea omului de lângă noi, dragostea pe care ne-o poartă capătă semnificaţii şi rosturi pe care nici măcar nu ni le imaginam. El ne ajută să trecem peste obstacole ce par de netrecut, ne insuflă veşnic încredere şi nu ne lasă să ne îndoim de faptul că Viaţa este frumoasă şi merită s-o trăim din plin. Ca supremă mulţumire, noi îi spunem „Sisif”. Domnul Sisif!” Radu F. Alexandru

„Ion Lucian şi Ileana Stana Ionescu, doi actori extraordinari în două partituri excepţionale, oferite de Radu F.Alexandru în al său „Domn Sisif”, o mare plăcere să-i întâlnesc într-o formă de zile mari şi o mare bucurie să lucrăm împreună.
Veniţi să vă convingeţi!” Mircea Cornişteanu

Bucuresti, 18.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *