free download 78 travel guides written by experts

Cine mai are incredere in economia romaneasca?

In aceasta saptamana, jurnalistii de la The Money Channel vor avea o tema cel putin dificila: raspunsul la intrebarea “Cine mai are incredere in economia romaneasca?”

Investitiile in Romania – un semn al increderii in economia tarii – au fost analizate iar concluziile urmeaza sa faca obiectul unui raport pe care INS il va publica saptamana aceasta. In acelasi timp, o tanara femeie de afaceri din Romania publica, pe Facebook, un manifest in care isi exprima neincrederea in viitorul Romaniei. Cateva mii de oameni sunt deja solidari cu aceasta cauza, dar lista ramane deschisa.

Astfel, intre vorbele guvernantilor, menite sa ne dea incredere, si situatia din economie si buzunarele noastre… cine mai are incredere in economia romaneasca – Tema Saptamanii la The Money Channel?

Luni, 31 august se discuta despre noul buget al Romaniei si despre efectul multiplicator al investitiilor guvernamentale. Este rectificarea bugetara doar o operatie estetica sau avem motive sa credem ca este cu adevarat un plan de actiune?

Marti, colegii de la The Money Channel vor face o analiza a PIB-ului in primul semestru, iar miercuri vor incerca sa afle cum stam cu investitiile private in Romania. Un semn al increderii in economia nationala, banii investiti in tara noastra in primul trimestru al anului 2009 vor face raportul obiectul unui raport al INS pe care jurnalistii de la The Money Channel si invitatii lor il vor detalia si analiza.

Joi, interviurile si analizele postului TV de business se vor concentra pe subiectul Ratinguri de tara, iar vineri discutiile vor avea in vedere o tema arzatoare pentru orice roman: consumul intern.

Asadar, la finele saptamanii 31 august – 4 septembrie, echipa The Money Channnel si invitatii sai, ar putea afla daca increderea in encomia romaneasca este sau nu justificata, si care sunt motivele, atat pentru optimisti, cat si pentru pesimisti. Este “Manifestul generatiei Facebok” indreptatit sau nu? Vom afla, la finele acestei saptamani, urmarind The Money Channel, televiziunea de business a Romaniei.

Bucuresti, 31.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *