free download 78 travel guides written by experts

Cinci stele EuroNCAP pentru noul Skoda Superb

Noul Škoda Superb a primit cinci stele în cadrul testelor de impact efectuate de EuroNCAP. Unul din factorii care au contribuit la acest excelent rezultat a fost airbag-ul pentru genunchi. EuroNCAP subliniază faptul că noul model Škoda Superb oferă un nivel excelent de protecţie pentru genunchii şi coapsele pasagerilor.

În plus, modelul Superb a primit calificative maxime la simulările de impact lateral şi impact cu stâlp, obţinând 35 de puncte pentru protecţia adulţilor şi 40 de puncte pentru protecţia copiilor. Nivelul de protecţie a pietonilor este de asemenea foarte ridicat.

„Noul Superb a fost proiectat pentru a oferi pasagerilor un grad maxim de siguranţă. Rezultatele EuroNCAP confirmă faptul că am reuşit să producem un automobil de calitate superioară în ceea ce priveşte performanţa, confortul pasagerilor, precum şi siguranţa, unul din aspectele esenţiale din perspectiva clientului, şi sunt într-adevăr foarte mulţumit de acest lucru”, a declarat Dr. Eckhard Scholz, membru al Consiliului de Administraţie Škoda Auto, responsabil cu dezvoltarea tehnologică.

Bucuresti, 04.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *