free download 78 travel guides written by experts

Ciclomos 2015

Fireste, poate v-ati intrebat cine este "CicloMosul"?

Ei bine, "CicloMosul" este fiecare participant la acest eveniment. "CicloMosul" sunt toti cei care din atat cat au, gasesc ceva care sa dea si altora si o fac din tot sufletul. Sau, CicloMosul, la fel de bine, este atmosfera speciala pe care o creeaza cei prezent, care stiu sa dea o culoare vie strazilor mohorate de iarna si sa deseneze un zambet pe fetele celor care le ies in cale. CicloMosul poate fi atatea lucruri si putem fi atatia dintre noi!

Asadar, haideti, cu mic, cu mare sambata 6 decembrie in p-ta Unirii (in fata la statuia lui Matei Corvin), ora: 17, de aici vom parcurge urmatorul traseu: b-dul Eroilor – p-ta Avram Iancu – calea Dorobantilor – aleea Bibliotecii – b-dul 21 Decembrie 1989 – str. Memorandumului – calea Motilor – str. G. Cosbuc – aleea Stadionului pana la Sala Polivalenta, unde copiii de la Liceele speciale cu deficiente de vedere si auz vor sustine un spectacol si li se vor oferi cadouri.

Cei care doresc sa doneze: jucarii, carti, rechizite, imbracaminte, dulcuri, sucuri, bani cu care se vor cumpara cele necesare scolilor respective. Aceste donatii se pot face pana in data de: 5 decembrie.

Informatii: www.clujulpedaleaza.ro.

Bucuresti, 17.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *