bucharest tech week 2021

Christian Sabbagh a devenit „Membru de Onoare” al Ordinului Militar al Veteranilor din Teatrele de Operatii

„Au facut sacrificii uriase pentru ca noi sa fim feriti de necazuri si sa ne crestem copiii in pace”

Christian Sabbagh, prezentatorul principalului jurnal informativ Kanal D din weekend, a fost desemnat „Membru de Onoare” al Ordinului Militar al Veteranilor din Teatrele de Operatii, in cadrul unei ceremonii ce a avut loc astazi, in Constanta, la sediul filialei Muzeului National Militar „Ferdinand I”.

Evenimentul, la care au fost prezente personalitati din structurile Armatei Romane, veterani de razboi, reprezentanti ai presei, a fost un prilej pentru a stabili viitoarele actiuni ale militarilor veterani din teatrele de operatii si pentru prezentarea obiectivelor Ordinului Militar al Veteranilor.

„Sunt onorat si emotionat; toate meritele revin acestor oameni care fac cinste uniformei Armatei Romane si care poarta tricolorul in sufletul lor, zi de zi. Ii apreciez si ii consider eroi. Si-au lasat familiile si au plecat in zone de conflict pentru a lupta impotriva unui flagel ce loveste intreaga lume – terorismul.

Christian Sabbagh_ceremonie Ordinul Militar al Veteranilor din Teatrele e de Operatii
Au renuntat la linistea de acasa, au facut sacrificii uriase pentru ca noi sa fim feriti de necazuri si sa ne crestem copiii in pace”, a declarat Christian Sabbagh.

Jurnalist apreciat, fost corespondent de razboi in zone de conflict, Christian Sabbagh a adus, de-a lungul carierei sale, in fata opiniei publice din Romania, dramele unor oameni pentru care pacea reprezinta cea mai puternica dorinta.

Diploma

Una dintre cele mai de impact campanii a fost cea prin care Stirile Kanal D si Christian Sabbagh s-au implicat, alaturi de Ministerul Afacerilor Externe, in operatiunea de salvarea a 33 de romani captivi in infernul din Libia. Prin toate demersurile sale, Christian Sabbagh a dovedit devotament si iubire fata de conationalii sai si nu numai, luptand, cu metodele jurnalistului de investigatie, pentru o lume mai buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *