free download 78 travel guides written by experts

Check Point VPN-1 Power cu CoreXL imbunatateste procesoarele

off-the-shelf multi-core   

Noua tehnologie de accelerare CoreXL multi core din VPN-1 Power oferă inspectare a securităţii în profunzime fără a compromite performanţa

CoreXL extinde securitatea dovedită a VPN-1 Power, stabilind noi standarde de viteză şi securitate pentru reţelele corporate de astăzi, care trebuie să ofere un echilibru între lăţimea de bandă mare şi  cerinţele stricte de securitate.

Creat special pentru a îmbunătăţi arhitecturile open multi-core cum ar fi Quad-Core Intel® Xeon® Processor 5300 Series, VPN-1 Power cu CoreXL este prima  gateway de securitate pentru reţea care permite adrministratorilor de securitate  să obţină performanţă la nivelul centrului de date, în timp ce activează prevenirea accesului neautorizat cu un profil de securitate strict pentru a proteja împotriva ameninţărilor la nivelul aplicaţiei. Adoptarea aplicaţiilor avansate bandwidth-intensive cum ar fi soluţiile de colaborare VoIP, streaming video real-time, precum şi adaptarea previzibilă la reţelele ethernet de 10 gigabit pe secundă au creat o cerere pentru soluţii de securitate de înaltă performanţă apte să păstreze reţelele sigure împotriva viruşilor şi vulnerabilităţilor aplicaţiei, fără diminuarea performanţei.

"Combinarea software-ului de securitate cu sistemele open care folosesc procesoarele generale permite clienţilor să beneficieze de îmbunătăţirile rapide ale performanţei de la liderul mondial în software“, a declarat Dorit Dor, vice president of products, Check Point Software Technologies. "VPN-1 Power cu  CoreXL care foloseşte arhitecturi open multi-core oferă flexibilitatea necesară noilor aplicaţii şi ameninţări, în timp ce menţine un nivel ridicat şi predictibil de performanţă. Este singura soluţie de securitate de pe piaţă care poate îmbunătăţi complet beneficiile performanţei de la arhitecturile multi-core", a mai spus Dor.

Tehnologia Core XL măsoară linearitatea performanţei folosind tehnologiile patentate sharing multi-core. Împreună cu arhitectura performanţei open de la Check Point, creată pentru inspecţia securităţii la viteză mare, VPN-1 Power cu CoreXL creşte securitatea împărţind dinamic responsabilităţile de inspectare a securităţii între toate nodurile pe un procesor multi-core. Fiecare nod foloseşte independent VPN-1 pentru a oferi o inspectare a securităţii mai rapidă şi completă. Acest lucru ajută clienţii să menţină un nivel al performanţei predictibil când apar noile ameninţări în comparaţie cu sistemele pe bază de ASIC care blochează clienţii în ciclurile de refresh hardware care nu se aliniază la businessul în dezvoltare sau la necesităţile de reţea.

Beneficiile performanţei
VPN-1 Power cu CoreXL oferă inspecţie de securitate profundă şi completă fără a compromite performanţa reţelei şi îmbunătăţeşte combinarea arhitecturii performante de la Check Point şi a procesorul 5300 series Quad-Core Intel® Xeon® cu Intel PRO/1000 PT Family Server Adapters.

Principalele statistici de performanţă includ:
·    inspectarea firewall-ului 12 Gbps oferă viteză la nivelului centrului de date pentru cele mai solicitante medii enterprise;
·    inspectarea accesului neautorizat 5.3 Gbps cu setări default oferă un echilibru între securitate şi performanţă;
·    inspectarea accesului neautorizat 1.8 Gbps cu protecţia strictă a fişierului oferă securitate maximă fără a compromite performanţa.

Bucuresti, 15.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *