free download 78 travel guides written by experts

Starcom Romania lucreaza pentru Johnnie Walker, Smirnoff, J&B

Baileys si Metaxa

Agentia de comunicare Starcom Romania a castigat licitatia organizata de Sollers PPD, unicul importator si distribuitor al produselor Diageo si Remy Cointreau in Romania.

“Castigarea acestui cont a insemnat pentru compania noastra un challenge pe care ne bucuram ca l-am transformat intr-o colaborare pe termen lung. Propunerile strategice si creative inaintate de noi in cadul pitch-ului vor prinde contur in perioada imediat urmatoare, si suntem convinsi ca rezultatele vor fi foarte bune”, a declarat Raul Man, Account Manager Starcom Romania.

Starcom va incepe, asadar, din luna iulie, derularea campaniilor de media pentru brandurile Johnnie Walker, Smirnoff, J&B si Baileys, cateva din marcile de top din portofoliul Diageo cat si pentru Metaxa – principalul produs din portofoliul Remy Cointreau.

Starcom Romania este parte din Starcom MediaVest Group – una din cele mai importante retele de media din lume.
Starcom este prima agentie de media din Romania premiata la Ad’Or si finalista la Cannes Lions.
Starcom detine un portofoliu impresionant de clienti, printre care se numara: Avon Cosmetics, Aviva, Kraft Foods Romania, Friesland, Glaxo Smith Kline, Procter & Gamble, Philip Morris, etc.

Compania Sollers PPD este importatorul si distribuitorul exclusiv al produselor Diageo si Remy Cointreau, s-a infiintat in aprilie 2007 si este detinuta de concernul Photos Photiades Distributors, compania de distributie nr. 1 in Cipru (www.ppd.com.cy)

Bucuresti, 15.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *