free download 78 travel guides written by experts

Chat live cu starul din Stargate: Atlantis, Joe Flanigan,pe website-ul AXN

AXN – reţeaua internaţională de televiziune de acţiune şi aventură aparţinând concernului Sony Pictures Television International – organizează un chat live cu starul din STARGATE: ATLANTIS, Joe Flanigan, pe 20 mai, de la ora 20:00, în care toţi fanii şi toţi telespectatorii pot să îi pună întrebări “Colonelului John Sheppard” prin intermediul website-ului canalului. STARGATE: ATLANTIS este cel mai popular serial difuzat în acest moment la AXN SCI-FI.

Toţi fanii şi telespectatorii au ocazia să discute într-un chat live cu starul din STARGATE: ATLANTIS, Joe Flanigan pe website-ul AXN (www.axn.ro) pe 20 mai, la ora 20:00. STARGATE: ATLANTIS este un evergreen SF extrem de popular, în care Joe Flanigan interpretează personajul principal, talentatul pilot, Colonelul John Sheppard, conducătorul militar al expediţiei Atlantis. AXN SCI-FI – canalul care difuzează acest serial cu o uriaşă popularitate – difuzează în prezent al treilea sezon, iar pe AXN al doilea sezon a început pe 10 mai.

Cu ocazia acestui eveniment specific va fi creat un chat room pe site-ul AXN care va fi deschis fanilor şi telespectatorilor din toate ţările regiunii în timpul perioadei propriu-zise de discuţii, astfel că pe 20 mai, de la ora 20:00, timp de o oră, oricine poate intra în conversaţia live. Vă veţi putea scrie întrebările specifice iar Dl. Flanigan va răspunde la care doreşte.

Chat room-ul va fi deschis vizitatorilor timp de o săptămână înainte de eveniment, astfel că începând cu 13 mai vă puteţi trimite în avans întrebările pe care doriţi să le puneţi D-lui Flanigan. Va fi necesar ca întrebările să fie scrise în limba engleză, iar el va răspunde la cât de multe va putea în intervalul de timp fixat.

Joe Flanigan, în vârstă de 42 de ani, nu numai că joacă rolul Colonelului John Sheppard, ci a şi participat la scrierea scenariului a două episoade din STARGATE: ATLANTIS (Sezonul 2, Episodul 12 şi Sezonul 4, Episodul 15). A apărut de asemenea şi în CSI: Miami (Sezonul 2, Episodul 14) şi în STARGATE SG-1 (Sezonul 10, Episodul 3). În viaţa particulară, el este tatăl a trei copii. Este un schior excelent şi a câştigat două premii la Waterkeepers’ Alliance în 2006.

Strategia cheie a canalului AXN este aceea de a fi pionier în cât mai multe domenii: AXN a fost primul canal TV care şi-a înfiinţat un blog şi canalul care a difuzat primul serialul LOST. AXN realizează că majoritatea fanilor şi telespectatorilor săi fideli îşi petrece o mare parte din timp pe internet, astfel că o asemenea ocazie unică le deschide un nou mod de entertainment.

Bucuresti, 14.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *