free download 78 travel guides written by experts

Posta Romana ofera servicii de publicitate electorala

Poşta Română pune la dispoziţia partidelor politice si candidaţilor independenţi la alegerile europarlamentare un pachet de servicii de promovare ce pot fi furnizate în baza unor contracte comerciale.

Serviciul Infoelectoral permite expedierea de pliante, flyere etc, fiind disponibil exclusiv pe perioada derulării campaniilor electorale. Poşta Română percepe un tarif de 20 de lei/kg pentru trimiterile distribuite în aceeaşi localitate şi de 24 lei/kg în cazul trimiterilor distribuite la nivel naţional.

De asemenea, Poşta Română oferă şi servicii de publicitate indoor. Serviciul Postafiş permite expunerea de afişe în rame tip, într-o reţea de peste 7.000 puncte de acces din întreaga ţară. Entităţile interesate de comunicarea cu electoratul pot opta şi pentru serviciile de publicitate TV prin intermediul plasmelor amplasate în 350 de oficii poştale, repartizate pe întreg teritoriul naţional.

Informaţii suplimentare despre serviciile specifice campaniei electorale pot fi obţinute apelând serviciul de relaţii cu clienţii Infopost la numărul de telefon cu tarif normal 0219393.111 sau de pe site-ul www.posta-romana.ro .

 Bucuresti, 14.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *