Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Centrul oftalmologic Oculus prezent la cel mai mare congres european

al chirurgilor oftalmologi de la Londra, intre 13-17 septembrie 2014

Chirurgii români de la Oculus au fost invitați să participe la o sesiune de chirurgie refractivă Live cu Laserul Excimer MEL 90, cel mai modern Laser pentru chirurgia viciilor de refracție

În perioada 13-17 septembrie a.c, o echipă a Centrului oftalmologic Oculus va participa, la Londra, la cel mai mare congres european al chirurgilor oftalmologici, ESCRS

(European Society of Cataract and Refractive Surgery). Oculus va fi reprezentată prin cinci doctori chirurgi (Dr. Ozana și Cristian Moraru, Dr. Mădălina Iliescu, Dr. Alexandra Constantin și respectiv Dr. Mugur Frone) precum și două asistente specializate în bloc operator și intervenții chirurgicale (Gina Apostol și Alina Gordan).

Toți chirurgii Oculus prezenți la Congresul ESCRS de la Londra sunt invitați să participe, ca auditori și comentatori, la o sesiune de chirurgie refractivă Live, realizată cu Laserul Excimer MEL 90, cel mai modern Laser pentru chirurgia viciilor de refracție, achiziționat și de Clinica Oculus la începutul acestui an. Dr. Ozana Moraru și dr. Mădălina Iliescu vor prezenta și lucrări în sesiunea de lucrări științifice, pe tema chirurgiei cataractei cu FemtoLaserul, respectiv a Cristalinelor artificiale torice, implantate cu ajutorul sistemului de ghidaj tip GPS Verion.

Dr. Ozana Moraru este invitată, în calitate de reprezentant ESCRS, să modereze două sesiuni de simpozioane în cadrul acestei importante manifestări științifice. Primul simpozion se axează pe prezentarea video a unor complicații chirurgicale, ce vor fi dezbătute apoi de către specialiști, care vor viziona materialele pentru prima dată. A doua sesiune științifică moderată de către specialista oftalmolog din România este intitulată "Rezultate în chirurgia cataractei".

Tot ca invitat al ESCRS, Dr. Ozana Moraru va fi prezentă ca observator și comentator la un moment în premieră pentru congresele ESCRS, numit "Poster Village", în cadrul căruia participanții își prezintă lucrările din posterele științifice, auditoriul putând să pună întrebări fiecăruia dintre prezentatori, interacționând în grupuri restrânse de lucru.

Doctorii Ozana şi Cristian Moraru sunt invitaţi regulat, în calitate de speakeri, la cele mai importante simpozioane internaţionale de chirurgie oftalmologică, cu tema noilor tehnologii în operatiile pe segmentul ocular anterior. Dr. Ozana Moraru participă la întâlnirile bianuale ale Comitetului Director al ESCRS şi ale Comitetului Educaţional (unul din cele 6 comitete permanente ale ESCRS), în cadrul cărora este membru din anul 2011.

Bucuresti, 12.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *