free download 78 travel guides written by experts

Centrul oftalmologic Oculus introduce, in premiera in Romania, laserul MEL 90,

cea mai noua generatie de lasere Excimer destinate operarii viciilor de refractie

Pacienţii operaţi cu laserul MEL 90 au șanse mult mai apropiate de 100% să ajungă la dioptria zero

Cea mai nouă generație de lasere Excimer destinate operării viciilor de refracție (miopia, hipermetroipia, astigmatismul), laserul MEL 90, a fost lansat la Centrul oftalmologic Oculus din București, fiind și singurul laser din această nouă generație activ în România. Cel mai avansat și complet dispozitiv destinat chirurgiei viciilor de refracție practic elimină dependența de ochelari și asigură operarea unor miopii mai avansate decât cele operate în prezent.

Avantajele noului laser față de generația anterioară sunt: o scurtare semnificativă a operației prin frecvența mult mai mare a impulsurilor laser și prin scurtarea timpului de acțiune a radiației laser; reducerea gradului de subțiere a corneei pentru tratarea aceluiași număr de dioptrii datorită încorporării a diverse softuri ce fac posibilă tratarea unor miopii mai mari decât până acum, chiar și la pacienți cu cornee mai subțire; cicatrizarea mai rapidă și mai puțin aleatorie a zonei operate, făcând astfel mai previzibil și mai constant rezultatul refractiv al operației.

Grație acestor beneficii semnificative, pacientul are șanse mult mai mari să atingă dioptria zero, iar acest rezultat să rămână stabil un timp mai îndelungat decât în prezent.

În doar trei săptămâni de când Excimer MEL 90 a fost instalat și pus în funcțiune, la clinica Oculus s-au realizat aproape 75 de operații pentru vicii de refracție. Aparatul este produs de firma germană Zeiss, cea mai inovatoare companie din lume în ce privește tehnologia, laserele și imagistica în oftalmologie.

“Progresul tehnologic este aproape instantaneu în medicina de azi. Oftalmologia evoluează permanent, «următorul nivel» este în fiecare zi altul. Laserul MEL 90 este cea mai avansată metodă chirurgicală în operarea viciilor de refracție. În oftalmologie, România ține pasul cu celor mai avansate dotări tehnice la nivel mondial, dar și al standardelor profesionale“, au declarat dr. Cristian și Ozana Moraru, managerii clinicii Oculus.

Bucuresti, 08.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *