free download 78 travel guides written by experts

Cele mai noi produse Genius, lansate la CeBIT 2008

Cele cinci produse, prezentate în cadrul ediţiei din acest an a CeBIT, s-au axat pe tehnologia “touch senzitive” şi uşurinţă în utilizare

Compania taiwaneză KYE Systems Corp, unul dintre cei mai cunoscuţi producători mondiali de periferice, accesorii pentru calculator şi electronice, prin brandul Genius, a lansat în cadrul ediţiei CeBIT din acest an, cinci dintre cele mai inovative produse ale sale. „Touch the Future”, conceptul expoziţional Genius din acest an din cadrul CeBIT, a prezentat ultimele inovaţii ale companiei în domeniul tehnologiei digitale care s-au evidenţiat prin eleganţă, performanţă şi uşurinţă în utilizare. 

Printre modele expuse, s-au numărat Traveler 525 – un mouse cu scroll optic 4D, creat special pentru a face navigarea şi lucrul la calculator cât mai uşoare, tastatura SlimStar 330 care dispune de un sistem digital de accesare multimedia şi design ergonomic cu taste având o viteză de răspuns rapidă, precum şi căştile cu bluetooth BT-03i care au obţinut anul acesta Premiul Internaţional CES pentru Inovaţie şi Design.

De asemenea, în cadrul aceleiaşi expoziţii, Genius a mai prezentat sistemul de boxe SP-T1200 care oferă o foarte mare uşurinţă în utilizare datorită panoului de comandă digital cu care este prevăzut şi webcam-ul cu telecomandă Genius i-Look 325T, având o rezoluţie de 300k pixeli.

Evenimentul expoziţional CeBIT 2008 este cel mai mare târg din lume dedicat industriei IT, Software şi Telecomunicaţii care reuşeşte să adune în fiecare an mii de expozanţi şi sute de mii de vizitatori.

Bucuresti, 10.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *