free download 78 travel guides written by experts

Nuante din trecut si viitor, in noua colectie Esprit

Esprit Casual

Colectia Women Casual de la Esprit prezinta in aceasta primavara o combinatie de influente din decadele trecute si elemente futuriste electrizante

Imaginea urbana este realizata prin contraste puternice, croieli arhitecturale si detalii oversize, iar materialele clasice sunt reinventate pentru a trasa o imagine industriala expresiva.

Trecutul apare sub tema trendului hippie, cu forme geometrice, buline si dungi combinate cu o paleta de tonuri de kaki, verde, cream sau gri. Culorile elementare ale acestei primaveri sunt albul-fum si argintiul, care combinate cu nuante de albastru cobalt, rosu si negru intens creaza efecte luminoase si un aer avangardist.

Silueta perfecta reprezinta focusul colectiei Esprit Casual pentru barbati.
Principala sursa de inspiratie este stilul docherilor anilor ’60: jachete cu croieli largi , pantaloni drepti, din bumbac si panza.

Imaginea originala este garantata de butonii, gulerele si mansetele in forme neobisnuite si de denimul prespalat sau cu umbre profunde de indigo.

Esprit Collection

Noua linie Esprit Women Collection este puternic influentata de stilul retro al anilor ’70 si ’80.

Mansetele inalte, manecile largi si cingatorile definesc tinute care pun in evidenta talia si soldurile si creaza o imagine feminina si senzuala. Stilul baby-doll, pantalonii slim si jachetele combina diverse lungimi si volume pentru a crea impresia de neglijenta studiata.

Rochia in stilul jucaus baby-doll, foarte scurta sau cu croiala minimalista este piesa de rezistenta a sezonului.

EDC by Esprit

Pentru primavara edc men prezinta o combinatie de stil dandy, sport retro si interpreteaza cultura pop din anii ’80. Culorile vii, printurile grafice si fotografice se imbina pentru un look independent si cu atitudine. Elementele cheie sunt bluzoanele din bumbac sau nylon, pantaloni din denim cu taieturi slim-fit, rezultatul fiind un stil relaxat.

Linia edc women traseaza siluete fine prin topuri voluminoase extrem de feminine. Bluze transparente, pulovere oversize crosetate sau stil hanorac, pantaloni scurti, tunici si jachete scurte sunt principalele piese ale acestei colectii. Panaloni drepti din denim in culori deschise-bleu si umbre de gri, completeaza trendul jeansilor inchisi la culoare.

Paleta de culori variaza de la pasteluri pana la culorile stralucitoare ale stilului pop iar negrul, albul, griul, maroul si bejul sunt culorile de baza ale intregului sezon.

Bucuresti, 10.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *