cleaning show 2021

Cele mai noi magazine Calvin Klein și Dockyard, amenajate în România de ZAFIT

ZAFIT, furnizor de servicii complete pentru amenajarea de birouri și spații comerciale, include în portofoliul său două noi branduri: Calvin Klein (prin Sarkk SA, distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România) și Dockyard. ZAFIT se ocupă de amenajarea spațiilor comerciale pe care cele două branduri urmează să le deschidă în România, respectiv Dockyard la Brașov și Calvin Klein la Iași.

Pentru proiectul Dockyard, ZAFIT a lucrat cu o echipă formată din 15 persoane și l-a finalizat în doar două săptămâni. Noul magazin Dockyard este realizat după un design industrial, cu lumini puternice care scot produsele în evidență și este situat în mall-ul AFI Brașov.

CK Underwear 2020

Spațiul pentru Calvin Klein se află în incinta Palas Mall Iași și este încă în curs de amenajare. Acesta este proiectat cu un design actual și sofisticat, comunicând o estetică modernă și minimalistă ce se regăsește în ADN-ul brand-ului. Pentru proiect au fost angajate 25 de persoane cu diferite specializări și are un termen de livrare de cinci săptămâni.

Investițiile într-un astfel de magazin amenajat de la zero, într-un centru comercial, includ proiectare și mobilare. Fiecare proiect are specificul său, aliniat la conceptul de brand al companiei.

Magazin Dockyard

Domeniul amenajărilor interioare, prosper chiar și în perioada pandemiei

Începutul de an (ianuarie-martie) a fost unul bun pentru ZAFIT, dar și finalul, începând cu luna septembrie, când numărul de comenzi a crescut. În general, în contextul pandemiei, cererile pentru spații comerciale au avut un trend satisfăcător, însă au stagnat cele pentru spațiile de birouri sau coworking, dat fiind faptul că angajații nu au mai fost prezenți în spațiile de birouri la fel de mult ca în anii precedenți.

„Cu siguranță, nu putem ști întru totul ce va aduce începutul anului 2021 dată fiind situația creată de pandemie, însă suntem încrezători că economia se va mișca în continuare în parametri optimi, astfel încât să nu scadă simțitor cererea și oferta. În ultima perioadă, am reușit la ZAFIT să transmitem mai bine ceea ce facem, să ne poziționăm mai bine în piață și să câștigăm notorietate. Anul 2020 a adus pentru noi și mai multe proiecte de amenajări de spații comerciale, chiar dacă amenajarea de birouri a stagnat în contextul pandemiei, și a adus proiecte sofisticate, de care ne mândrim la final de execuție. Chiar și acum, în ultimele luni din an, au venit foarte multe solicitări, peste așteptările noastre”, a declarat Claudiu Palaghiu, fondator ZAFIT.

Claudiu Palaghiu, ZAFIT
Claudiu Palaghiu, ZAFIT

Compania are în lucru mai multe proiecte ce urmează să fie finalizate până la începutul anului 2021. Estimează că va încheia anul cu o cifră de afaceri de aproximativ 360.000 de euro, în creștere cu peste 35% față de 2019. Pentru 2021, compania își propune o creștere cu peste 30% față de anul acesta, chiar și în contextul creat de pandemie.

Despre ZAFIT

ZAFIT este o companie din Iași, ce oferă servicii complete pentru amenajarea birourilor și a spațiilor comerciale, cu experiență în executarea tuturor tipurilor de lucrări de construcții de interior. ZAFIT oferă atât consultanță, proiectare, cât și execuția lucrărilor. Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul companiei www.zafit.ro sau pe pagina de Facebook ZAFIT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *