metalshow

Cele mai mari gafe marca Ice Bucket Challenge inspira remixul lui Sonic-e si Woolhouse

Sonic-e si Woolhouse lanseaza un remix perfect ca raspuns la clipurile virale care au impanzit internetul cu Ice Bucket Challenge. Mesajul DJ-ilor ii ironizeaza pe cei care au dat gres in tentativa lor de a se ralia fenomenului si care au reusit mai degraba sa ofere exemple de cascadorii ratate.

Piesa vine alaturi de o compilatie a celor mai amuzante filmulete de pe YouTube in care cei care si-au asumat gestul galetii cu gheata au reusit sa starneasca rasete si nu sa participe la actiunea globala de a dona bani.

Provocarea de a-si turna o galeata cu gheata in cap a avut scopul de a populariza informatiile despre boala ALS si a de indemna pe cei care isi asuma gestul sa si voteze o suma de bani in contul asociatiei care se ocupa de sprijinirea celor care sufera de aceasta maladie.

Multe celebritati au acceptat provocarea galetii cu gheata, iar exemplu lor a fost urmat in lumea intreaga. Insa nu toti au si donat pentru o cauza nobila, ba mai mult, unii au reusit sa devina subiecte de amuzament printre utilizatorii de internet, dupa cum se poate vedea si din filmulet.

Bucuresti, 17.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *