free download 78 travel guides written by experts

Cele mai interesante, ciudate si cool masini ale Americii, la HISTORY®, in „Pierduti in transmisie”

HISTORY®, canalul factual numărul 1 din România1, va lansa în premieră și în exclusivitate un nou serial: „Pierduți în transmisie.” Primul sezon va fi difuzat în fiecare joi, de la orele 21:00, începând cu 13 august.

Serialul aduce împreună două personalități puternice, afaceristul din Nashville George Flaningen și prezentatorul Top Gear Rutledge Wood, împătimiți ai automobilelor. George este un om de afaceri cu un simț ascuțit, ce nu a pierdut niciodată bani dintr-o tranzacție. Și-a plătit singur studiile prin vânzarea de mașini, iar o dată și-a dublat banii prin recondiționarea unei mașini într-o singură zi. A lucrat cu cântăreți de muzică country și chiar și cu fundația GRAMMY, reușind să construiască inclusiv un garaj în stil vintage ce găzduiește unica lui colecție de mașini. Printre automobilele sale de preț se numără prima sa mașină, un AMC AMX din 1969, și Ford-ul Coupe Hot Rod din 1931, ce a aparținut tatălui său, ambele fiind recondiționate de Flaningen. I se alătură Rutledge, care a adunat o mulțime de fani de pe vremea Top Gear. El este un împătimit al automobilelor, cu o preferință neobișnuită în acest domeniu. A deținut peste 80 de mașini și intenționează să colecționeze tot atâtea. A deprins meseria de a cumpăra și recondiționa mașini de la tatăl lui și a reușit să transforme această fixație într-o carieră. Rutledge poate să vadă frumusețea în aproape orice vehicul și este determinat să pună comorile uitate ale industriei auto înapoi pe autostrăzi.

Acești doi prieteni se află în cea mai fascinantă excursie din America, salvând cele mai ciudate, mărețe și cool mașini din țară. Împreună, Rutledge și George vor peria garajele Americii pentru a salva subapreciatele exemple de stilizare auto pe care timpul le-a uitat. Ei le lor repara și le vor readuce pe drumuri, iar călătoria la va face pe cele două personaje să facă cunoștință cu tradițiile locale și oameni excentrici și să ajungă la inimă culturii auto din America.

Mai multe informații despre serial sunt disponibile pe pagina oficială de Facebook HISTORY.

1 HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare, în rândul locuitorilor mediului urban din România, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, potrivit Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţei (ARMA). [Sursă: Kantar Media Audiences/ copyright ARMADATA SRL, perioada Februarie 2013 – Iunie 2015, pe toată durata zilei].

Bucuresti, 05.08.2015

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *