Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cele mai frumoase cadouri handmade pot fi cumpărate de la Felicity Store la preț de Black Friday

Felicity Store, unul dintre cele mai mari magazine de accesorii și bijuterii realizate manual din România, pregătește numeroase surprize în campania de Black Friday.

Iubitoarele de frumos vor fi tentate cu promoții la toate produsele Felicity Store aflate în stoc și, mai mult decât atât, runda de reduceri va fi prelungită peste weekend, astfel încât doritorii se pot bucura de prețuri accesibile în perioada 18-20 noiembrie, plasând o comandă pe felicitystore.ro.

„Oamenii aleg Felicity Store atunci când doresc să facă un cadou deosebit cuiva sau când vor să-și facă o plăcere lor înșiși și mă bucur să zic că trei din 10 persoane revin la noi cu o altă comandă. De multe ori, clienții ne spun că produsele noastre aduc ceva nou pe piața din România, datorită notei de unicitate pe care o oferim.

În plus, am venit în întâmpinarea lor și realizăm și accesorii personalizate, în funcție de dorințele pe care le au, astfel încât să poarte o bijuterie pe care nu o mai are nimeni altcineva”, a declarat Georgiana Lungu, fondatoarea Felicity Store.  

În promoție vor fi incluse și produsele „vedetă” ale Felicity Store, precum „Make a wish globe edition” (de la 58 de lei la 39 de lei), „Peacock feathers necklace” (de la 50 lei la 29 lei) sau „Blue sky” (de la 48 lei la 29 lei). Echipa s-a pregătit temeinic pentru Black Friday, iar stocul Felicity Store numără aproximativ 200 de modele și 8.000 de produse.

Despre Felicity Store

Povestea Felicity Store începea, în 2011, cu un singur om – Georgiana Lungu. Treptat, hobby-ul a devenit afacere, iar trei ani mai târziu a apărut brandul Felicity Store, care își desfășoară activitatea acum într-un atelier central al Clujului. Între timp, echipa numără 10 persoane creative și orientate către progres și nevoile clienților.

Accesoriile Felicity Store sunt realizate manual, iar cele mai multe dintre ele conțin flori presate, astfel încât fiecare produs este diferit și unic și poate completa cu ușurință majoritatea stilurilor vestimentare, de la ținutele office, până la cele mai lejere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *