free download 78 travel guides written by experts

Cel mai nou serial horror din SUA difuzat in exclusivitate la AXN

Fluviul ucigaş/The River, pe micile ecrane din 15 mai!

Fluviul ucigaş/The River este cel mai nou serial ce va fi difuzat în exclusivitate la AXN în luna mai. Acest nou serial horror a fost regizat de Oren Peli (regizorul filmului Activitate Paranormală) şi va avea premiera la AXN pe 15 mai la ora 23:00.

Acest serial palpitant urmăreşte aventurile mistice ale soţiei şi fiului lui Emmet Cole, explorator renumit şi personalitate TV care dispare în adâncurile Amazonului în timp ce încerca să filmeze împrejurimile impresionante ale fluviului pentru o emisiune de succes. Tess, soţia sa, şi Lincoln, fiul său, împreună cu echipajul lui Emmet pornesc într-o călătorie pe Amazon în căutarea lui. Călătoria lor devine din ce în ce mai înfiorătoare pe măsură ce căutarea se intensifică.

Nu doar povestea plină de suspans este remarcabilă, ci şi distribuţia. Personajul lui Emmet Cole este interpretat de Bruce Greenwood cunoscut pentru rolul Captain Pike din Star Trek din 2009. Leslie Hope, apreciată pentru rolurile din House MD şi Star Trek: Deep Space Nine, este de această dată soţia lui Emmet, Tess. În rolul fiului celor doi îl vom vedea pe Joe Anderson, actorul britanic din The Crazies şi The Grey. În unicul serial de groază creat de Oren Peli, regizorul filmului de succes internaţional Activitate Paranormală, îşi face apariţia şi o actriţă de origine maghiară, Lili Bordán ce va juca rolul personajului Mina.

Din 15 mai, în fiecare marţi, de la ora 23:00, AXN va difuza în premieră şi în exclusivitate câte un episod din serialul Fluviul ucigaş/ The River.

Bucuresti, 23.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *