free download 78 travel guides written by experts

Cel mai frumos camion Scania: o femeie, doua camioane, sute de cai putere

“Cel mai frumos camion Scania”, evenimentul la care participă cele mai frumoase și mai puternice camioane, promite o finală plină de surprize și un show exploziv pentru toti pasionații de cai putere.

Etapa preselecțiilor a luat sfârșit. Pe site-ul www.scania.ro, au fost înscrise 33 de camioane în competiția “Cel mai frumos camion Scania”, ediția 2011, iar marea finală va avea loc sâmbătă, 1 octombrie 2011, la reprezentanța Scania din comuna Luncani, județul Cluj.

Înscrierile au adus cu sine și o surpriză: Cristina Ostrovanu este prima femeie înscrisă în concursul cailor putere. Și nu cu un camion, ci cu două: un cap tractor tip R470 și unul tip R420.

„Am permis din 2004, iar șoferia este pentru mine nu doar un mod de a merge la shopping în Germania, dar și un mod de a mă rupe de viața de familie. Am 2 baieți, de 3 și 7 ani, dar ador să plec împreună cu soțul în cursă. Marca de camioane Scania este una din pasiunile lui; și-a dorit foarte mult să achiziționeze un camion Scania, le întreține cu mare grijă și îi place să le accesorizeze cât mai frumos, dar fără a trece în extreme: simplu, frumușel și sigur. Vara trecută am mers în Germania să luăm un camion Scania de acolo. Soțul meu a trebuit să plece cu un alt camion, iar eu am venit singură până în Suceava cu un Scania. Am întâlnit oameni minunați, șoferi care m-au ajutat și care mă felicitau, pe stație, pentru camionul condus și pentru curajul meu. A fost o aventură memorabilă: m-a facut să am mai multa încredere în mine, deși nu a fost lipsită de stres.”

„Cel mai frumos camion Scania” este o competiție organizată de Scania România cu aportul unor sponsori de renume -Bridgestone, MOL România, Schmitz Cargobull România, Scania Regional Agent de Asigurare, U.N.T.R.R, ProMotor, Revista Tranzit, Granini, Bilbor și Holsten NA – la care sunt asteptați să se intreacă în cai putere cei mai pasionați transportatori.

Bucuresti, 26.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *