Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cea mai vizualizată trupă românească – Fly Project – lansează “Mexico”

Hiturile lor sunt cântate în toată lumea, muzica lor a ajuns virală în China și au peste 1 miliard de vizualizări online.

Fly Project lansează astăzi un nou single – Mexico – un must-have pentru toate playlisturile de vară.

“Mexico este o piesă mult așteptată de publicul nostru, dar și de noi. Suntem foarte curioși cum vor reacționa oamenii la ea. Nu ne grăbim să lansăm piesele, ne dorim ca fiecare să aibă acel ceva care sa ne reprezinte și care să ne dea încredere că este ceea ce trebuie” spune Tudor.

“Mexico” este prima lansare a trupei de la hit-ul “Get Wet”, care a adunat zeci de milioane de vizualizări pe Youtube și peste 1 milion de stream-uri pe Spotify, dar și o continuare a hiturilor internaționale “Musica” și “Toca Toca”, cu un mix de engleză și spaniolă, cu care Fly Project a cucerit topurile și cluburile din întreaga lume.

Fly Project, Mexico

Piesele FLY PROJECT au ajuns în cele mai îndepartate locuri de pe Pământ, din Siberia până în America Latină, China sau Laponia, având fani din toate categoriile și zonele.

Fly Project dă startul celor mai tari petreceri și sunt cunoscuți în toată lumea pentru asta, așa că videoclipul piesei Mexico nu a făcut excepție. Fete sexy, mișcări lascive, camere obscure și contraste fluorescente, o petrecere cu aer mexican imaginată de regizorul Alex Ceaușu.

“Cum intrai în zona în care s-a filmat, încă de pe scări, puteai să auzi oameni vorbind engleză, spaniolă, chineză, franceză.. ne-am bucurat că și în clip am avut oameni din diverse țări, de diverse rase, pentru că muzica noastră se ascultă peste tot și este pentru toată lumea. Suntem onorați că e așa” povestește Tudor.

Fly Project este într-un turneu internațional care se numește #WeMakeTheWorldDance și va intra în promovare în aceasta perioadă cu Mexico, piesa pe care o lansează simultan în toată lumea.

Fly Project – Mexico (by FLY RECORDS)
Produced by Tudor Ionescu, TrumpBeats, SMAX, Bacula Ionut, Dan Denes
Lyrics by: Tudor Ionescu, TrumpBeats, Katarina Florence Dyer, Anastasia Sandu, Dan Denes
Mixing/Mastering: Bunicu’ Magic
Published by Roton Music Publishing
© & (P) 2019 ROTON MUSIC
ISRC AUDIO:
RO-ROT-19-06901

ISRC VIDEO:
RO-ROV-19-06902

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *