free download 78 travel guides written by experts

Cea de-a 60-a editie a Premiilor Emmy la AXN

AXN – high energy tv –  reţeaua internaţională de televiziune de acţiune şi aventură aparţinând concernului Sony Pictures Television International transmite luni, 22 septembrie, începând cu ora 03:00, cea de-a 60-a ceremonie de decernare a Premiilor Emmy – care va avea loc la Los Angeles, la teatrul NOKIA, în prezenţa unui public de elită.

Evenimentul va fi transmis ÎN DIRECT, în limba engleză! Telespectatorii canalului AXN vor afla primii lista câştigătorilor de anul acesta.
Premiile Emmy sunt considerate Oscarurile serialelor TV aşa că, este cel mai important eveniment de televiziune al anului. Publicul AXN va avea parte de un spectacol deosebit pentru că în 2008, Premiile Emmy împlinesc 60 de ani! Pregătiţi-vă pentru o ceremonie extrem de elegantă, plină de celebrităţi, un eveniment autentic, pe care nu-l veţi uita niciodată!

Nominalizările sunt făcute, în fiecare an, de membrii activi ai Academiei de Arte şi Ştiinţe ale Televiziunii. În acest an, se vor decerna premii la 29 de categorii, pentru programe de comedie şi dramă, pentru actori din roluri principale şi secundare. Serialele difuzate de AXN au strâns 31 de nominalizări.

La categoria Cel mai bun serial dramatic se vor confrunta seriale excelente precum Dr. House sau Lost: Naufragiaţii, aşa că producţiile de mare succes de la AXN au mari şanse de câştig. Hugh Laurie (Dr. House) este nominalizat la categoria Cel mai bun actor în rol principal într-un serial dramatic iar Greg Yaitanes ar putea câştiga un premiu la categoria Cel mai bun regizor al unui serial dramatic, tot pentru Dr. House. O altă nominalizare pentru un serial difuzat la AXN, este cea a lui Michael Emerson, interpretul lui Ben, din Lost: Naufragiaţii. El ar putea câştiga statueta destinată categoriei Cel mai bun actor în rol secundar într-un serial dramatic.

Cele mai multe nominalizări, 23 la număr, au fost acordate unei mini-serii John Adams. Urmează 30 Rock, cu 17, Mad Men cu 16 şi Pushing Daisies cu 12. Lost: Naufragiaţii a primit anul acesta 7 nominalizări, celebrul reality-show The Amazing Race candidează la 6 categorii – inclusiv pentru Cel mai bun concurs reality, în timp ce Dr. House concurează pentru 4 premii.

Aşadar, nu rataţi transmisiunea în direct a celei de-a 60-a Ediţii a Premiilor Emmy, în dimineaţa de luni, 22 septembrie, de la ora 3:00.

Bucuresti, 08.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *