free download 78 travel guides written by experts

Echipa de la 180 amsterdam in juriul AdPrint

Paulo Martins si Carlos Furnari – Directori de Creatie ai agentiei 180 Amsterdam – se alatura juriului celei de-a zecea editii a festivalului european de publicitate AdPrint.

Paulo si Carlos au lucrat in echipa inca de pe vremea cand creau pentru branduri precum Nike in cadrul agentiei Wieden+Kennedy Amsterdam. Dupa sase ani la Wieden+Kennedy, acestia au devenit Directori de Creatie 180 Amsterdam unde Paulo isi exerseaza abilitatile de fotograf, pe langa cele de art direction, iar Carlos pe cele de scriitor.  Creatiile celor doi au obtinut, de-a lungul timpului, numeroase premii la Festivaluri precum: Cannes Lions, One Show, Eurobest, Art Directors Club. Campania pe print realizata de Paulo si Carlos pentru adidas, cu prilejul Jocurilor Olimpice, “Gold is never a given”, reprezinta una dintre cele mai recente reusite ale acestora.

Cea de-a zecea editie AdPrint va avea loc in perioada 12-15 februarie 2009 la Brasov. Inscrierile in competitie incep la 15 septembrie 2008 si se vor incheia pe 19 decembrie 2008.

Bucuresti, 08.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *