Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ce te inspira astazi?

Grupul Intesa Sanpaolo lansează un nou concurs viral pe platforma „Live Inspire”

Premii tablete iPad 3!
www.liveinspire.com

În urma succesului de care s-a bucurat campania „Live Inspire”, o iniţiativă a Grupului Intesa Sanpaolo, împreună cu subsidiara locală Intesa Sanpaolo Bank (www.intesasanpaolobank.ro), s-a lansat un nou concurs pe www.liveinspire.com! Concret, utilizatorii îşi pot crea uşor propriul Avatar pe această platformă şi îşi pot invita cât mai mulţi prieteni pentru a acumula puncte în cursa pentru câştigarea unei tablete iPad3 personalizate.

Noul concurs se derulează în paralel în 11 țări, o adevarată provocare adresată inspiraţiei la nivel internaţional, deoarece în afara României in proiect mai sunt implicate Albania, Bosnia și Herțegovina, Croația, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina, Ungaria și Egipt, unde Intesa Sanpaolo Group deţine subsidiare locale.

Concursul “Inspiring Chain – Lanţul Inspiraţiei” va avea loc până în luna februarie 2013, oferind participanţilor mai multe şanse de câştig datorită etapelor intermediare ce au loc la fiecare 15 zile. Iată calendarul şi datele la care va fi acordat câte un iPad 3.

· 30 Noiembrie 2012
· 14 Decembrie 2012
· 28 Decembrie 2012
· 11 Ianuarie 2013
· 25 Ianuarie 2013
· 8 Februarie 2013

Pentru a participa în cadrul concursului “Inspiring Chain – Lanţul Inspiraţiei” toţi doritorii trebuie să se înregistreze pe www.liveinspire.com sau dacă au luat parte în concursul precedent “Live Inspire” doar să se logheze cu datele şi contul de utilizator respectiv. După înregistrare, aceştia îşi pot genera propriul Avatar prin încărcarea unei poze portret pe care o pot personaliza foarte uşor adaugând noi caracteristici predefinite – model păr, tricou, pantaloni sau fustă, pantofi şi alte accesorii.

Cu cât primeşti mai multe puncte, cu atât cresc şansele de câştig ale unui iPad 3, iar pentru a acumula puncte fiecare utilizator trebuie să genereze un lanţ cât mai mare de Avatar-uri prin invitarea a cât mai mulţi prieteni să ia parte la acest concurs. Pentru fiecare invitaţie acceptată, fiecare user va primi câte 10 puncte.

În România ambasadorii iniţiativei „Live Inspire” au fost trei cunoscuţi bloggeri locali: Cristina Bazavan, Adi Hădean şi Cristian China-Birta. Pagina de Facebook „Live Inspire” (www.facebook.com/live.inspire) a fost construită de Grupul Intesa Sanpaolo pentru a crea o comunitate globală virtuală în jurul conceptului inspiraţie. În mai puțin de șase luni pagina a atras peste 106.000 de fani şi a creat un spațiu virtual unic unde oamenii din întreaga lume pot interacționa între ei și pot împărtăși sugestiile și experiențele cele mai inspirate.

Bucuresti, 13.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *