free download 78 travel guides written by experts

Ce se intampla in “Camera ta”?

Reckaze lanseaza astazi “Camera ta”, al doilea single sub egida Roton Music, realizat în colaborare cu producatorul muzical Peter Haze si casa de productie Mattman Music.

In prezent, Reckaze este unul dintre puținii artisti hip hop din portofoliul casei de discuri Roton Music si isi propune să promoveze muzica rap underground în randul unui public mai larg din Romania.


Piesa trateaza un subiect controversat, aflat la granita dintre senzualitate si tabu. In perfect acord, videoclipul vine in completarea versurilor si transmite cu succes mixul de stari resimtite de catre doua persoane surprinse intr-un cadru intim. Ilustratia grafica este realizata de MVD MVN, care si-a mai pus amprenta pe creatii vizuale precum cele ale lui Deliric sau Silent Strike, iar de animarea intregului tablou s-a ocupat George Blaga.

Odata cu lansarea acestui single, Reckaze demonstreaza din nou ca reuseste sa se diferentieze de restul artistilor hip hop, in primul rand prin autenticitatea de care da dovada, dar mai ales prin faptul ca promoveaza muzica underground in randul unui public larg, fara sa fie nevoit sa recurga la diluarea mesajului.

Reckaze, pe numele sau real, Andrei Lupean, a inceput sa scrie piese rap inca din 2007, pe cand avea doar 15 ani. La o distanta de aproape 10 ani, acesta pregateste cel de-al treilea material discografic al carierei sale, album care va fi realizat in colaborare cu producatorul muzical Peter Haze.

Music & Lyrics by Peter Haze, Razvan Mihaila, Nicoleta Oancea, Reckaze, Mattei. Published by Roton Music Publishing. Produced by Mattman Music. (C) & (P) 2016 ROTON MUSIC. ISRC radio edit : RO-ROT-16-16301. ISRC extended version: RO-ROT-16-16303

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *