free download 78 travel guides written by experts

Ce artist din showbizul romanesc se afla “sub acoperire”?

Theo RoseTheo Rose, cea mai frumoasa adolescenta din showbiz, a dat microfonul pe arma in cel mai recent videoclip al sau, realizat pentru piesa « Te Quiero ».

Piesa lansata este soundtrack-ul perfect pentru orice party, iar videoclipul parca ne transpune intr-un film de actiune cu Tom Cruise, in care Theo joaca rolul unui agent secret sexy si nemilos. Artista primeste o misiune dificila, aproape imposibila pe care trebuie sa o duca pana la capat cu succes. Insa obstacolele nu se lasa asteptate, iar Theo se vede nevoita sa aleaga intre a-si implini datoria sa de agent si a trai o poveste de iubire. Ce va triumfa? Raspunsul il vom afla urmarind videoclipul.

Despre filmarea clipului, Theo a marturisit : "A fost o experienta extraordinar de frumoasa dar si grea, a trebuit sa ma antrenez mult la sala si in poligonul de tragere dar am savurat fiecare moment, ma regasesc perfect in acest rol".

Muzica: Catalin Dascalu, Albert Kick. Text: Catalin Dascalu. Orchestratie: Albert Kick, Catalin Dascalu © & (P) 2014 Mixton Music / Roton

Regia & DOP: Ciprian Iacob

Piesa este o coproductie Roton Music si Mixton Music si a fost compusa de Catalin Dascalu in colaborare cu producatorul spaniol Albert Kick, iar videoclipul poarta semnatura regizorului Ciprian Iacob.

Theo Rose s-a remarcat in aceasta vara cu single-ul «Pe Bune» cu care a reusit sa ne racoreasca in zilele toride si al carui videoclip a putut fi urmarit pe aproape toate televiziunile muzicale de la noi. Mai mult, piesa a inregistrat peste 2 milioane de vizualizari pe YouTube. In aceasta toamna am putut-o admira pe Theo in rolul de co-prezentatoare a show-ului de televiziune KIDSing.

Bucuresti,28.11.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *