free download 78 travel guides written by experts

Cartoon Network lansează de astăzi episoade noi ale serialului „Fetițele PowerPuff”

Cartoon Network anunță noi aventuri ale Fetițelor PowerPuff începând de astăzi, 15 aprilie, de la ora 20.20. Și în această nouă serie Blossom, Bubbles și Buttercup, ajutate de creatorul lor, profesorul Utonium, salvează lumea de fiecare dată, în timp ce își continuă viața de fetițe de vârstă preșcolară.

Serialul a avut audiențe uriașe încă de la premieră, din noiembrie 1998, și își menține până astăzi popularitatea peste tot în lume. Întreaga serie Powerpuff Girls este plină de referințe la cultura pop din anii ’80 și ’90.

Desenul animat are chiar un episod care conține peste 60 de referințe la “The Beatles” unde mai multe personaje formează un grup numit Beat-Alls. Iar artista Margaret Kane cunoscută în lume pentru faptul că aproape toate personajele pictate de ea au ochii deosebiți de mari a recunoscut că sursele sale de inspirație au fost Fetițele PowerPuff. De altfel, într-unul dintre episoade, apare un personaj numit Mrs. Keane, numit chiar după pictoriță.

Fetitele Powerpuff

Una dintre cele mai longevive animaţii Cartoon Network, seria originală „Fetițele Powerpuff” a fost creată de Craig McCracken și a avut lansarea în 1998. Animaţia a câștigat două premii Emmy®, iar cele 78 de episoade au câștigat numeroase distincții și nominalizări. Mai mult decât atât, serialul a dat naștere unui film de lung metraj realizat de Warner Bros. Pictures, în 2002.

Serialul „Fetițele Powerpuff” este produs în Studiourile Cartoon Network și îl are pe Nick Jennings (“Să-nceapă Aventura”, “SpongeBob Pantaloni Pătraţi”) producător executiv, iar co-producătorul executiv este Bob Boyle (“Wow! Wow! Wubbzy!“).

Fetițele PowerPuff pot fi urmărite în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20.20, la Cartoon Network.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *