free download 78 travel guides written by experts

TEZYO dă tonul cumpărăturilor de Paște, cu reduceri de pana până la 40%

TEZYO, din rețeaua Otter Distribution, dă tonul reducerilor din acest sezon, la o selecție de produse din noua colecției urban – casual & sport.

În perioada 22 aprilie – 5 mai, TEZYO invită consumatorii la shopping de primăvară, pentru că cele mai apreciate și dorite produse de la branduri cunoscute la nivel internațional sunt reduse cu până la 40%, atât în rețeaua de 32 de magazinele fizice, cât și pe www.tezyo.ro.

Selectia de branduri urban-casual & sport – adidas, New Balance, Nike, Gryxx, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Skechers – se remarcă atât prin modele clasice de sneakerși, cât și prin modele îndrăznețe, colorate, care urmăresc ultimele trenduri în modă și susțin conceptul noii campanii marca TEZYO – Real Glam. Contrast.

reduceri Tezyo

Conceptul Real Glam. Contrast pune accent pe frumusețea contrastelor din viețile noastre și unicitatea care stă în puterea deciziilor personale, asumate, atunci când vine vorba despre alegerea accesoriilor care pot schimba complet un outfit. Campania de reduceri reprezintă un motiv în plus ca tu să te bucuri de shopping inteligent și să îți completezi garderoba de pantofi cu aceste piese must-have, cu ocazia sărbătorilor de Paște.

Diversitatea stilistică pe care TEZYO o propune în acest sezon se reflectă în multitudinea de articole din zonele urban casual și sport, care îmbină accente metalice, nuanțe vibrante, mixuri de materiale, printuri cool, forme geometrice.

Accentul pus pe detalii precum șireturi colorate, tălpile care au construcții speciale și forme atipice fac ca întreaga colecție să fie una realmente impresionantă, o colecție care se pliază pe toate gusturile și stilurile, pentru că aduce consumatorului articole care sunt pregătite să susțină orice tip de ținută și să te facă să arăți impecabil, indiferent de context.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *