free download 78 travel guides written by experts

Carnaval concurs

Dragi copii, dragi parinţi si stimati bunici,

In ziua de 15 iunie 2006, ora 18,00, Prooptiki Romania a lansat in Bucuresti, printr-un spectacol special de vizionare cel mai nou film produs de
Studiourile Disney –  “IN JUNGLA”.

Cu aceasta ocazie, Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa” va invita Sambata, pe 24 iunie 2006, la ora 11,00 sa participati la un carnaval-concurs, la care sunt aşteptati sa participe, toti cei care au vazut pana la aceasta data filmul “In Jungla”. Copiii participanţii sunt asteptati la Muzeul “Grigore Antipa”, costumati in personajul lor preferat din noul film Disney.

Cele mai reusite costume vor fi premiate!

Participarea la acest eveniment se poate face pe baza unei inscrieri, la adresa de email: auroras@antipa.ro, tel. mobil 0788.593.485 sau la telefonul fix:  3128826, interior 137.

Filmul “IN JUNGLA” a inceput sa ruleze in cinematografele din Bucuresti din data de 16 iunie 2006 si prezinta aventurile unui grup de prieteni de la ZOO, un leu, o girafa, un sarpe anaconda, un urs koala si o veverita, care pleaca in cautarea prietenului lor, ratacit in jungla orasului. Regizat de catre Steve “Spaz” Williams, un veteran in ce priveste nominalizarile la Oscar pentru efecte vizuale (Masca este doar unul dintre exemple), filmul este o comedie plina de ritm, cu personaje si imagini generate de computer.
Acest film este dedicat intregii familii si va este recomandat de catre Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa” si postul de radio Itsy Bitsy FM.

ATENTIE! Inscrierile copiilor participanti la carnavalul organizat de catre Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa”  se fac pana in ziua de vineri 23 iunie,  orele 12,00.

Dragi copii, noi, cei de la Muzeul “Grigore Antipa”, va felicitam pentru incheierea cu succes a anului scolar 2005-2006 si va dorim sa aveti o vacanta minunata.
Va asteptam si in vacanta, cu mult drag, sa petrecem impreuna ore de neuitat.

Bucuresti, 16.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *