free download 78 travel guides written by experts

Carmen Trandafir lanseaza prima melodie cu fetita ei la „Bebe magia” (TVR 1)

Sâmbătă, 20 noiembrie, ora 9.00

Emisiunea Bebe magia de la TVR 1 vine cu noutăţi şi în ediţia din 20 noiembrie, ora 09.00. Interpreta Carmen Trandafir lucrează la un nou album, iar la ediţa Bebe magia de sâmbătă va putea fia ascultată prima melodie din acest nou proiect al ei. De altfel, prima piesă finalizată conţine un dialog scurt între Carmen şi fiica ei, Ana, de numai doi ani şi două luni. Ana rosteşte primele ei cuvinte.

Tot sâmbătă, Bebe magia mai aduce o poveste inedită, cea a unei tinere care are tripleţi, concepuţi pe cale naturală. Doctorul în ştiinţe medicale, Elisabeta Maior, de la Spitalul Clinic Polizu, a mărturist că este singurul caz pe care l-a întâlnit în 38 de ani de carieră. Este vorba de trei fetiţe care seamănă ca trei picături de apă şi care au reuşit să supravieţuiască, în ciuda multor riscuri. Fetiţele au aniversat vârsta de patru ani împreună cu Bebe magia.

La rubrica Bebe horoscop, astrologul Mariana Cojocaru explică ce meserie li se potriveşte copiilor, în funcţie de zodie.

Despre Bebe magia: TVR 1 difuzează în fiecare sâmbătă dimineaţa (ora 9.00) Bebe magia, o emisiune din care telespectatorii află informaţii utile despre tot ce presupune relaţia părinte – copil. Emisiunea este realizată şi prezentată de jurnalista Camelia Csiki, reporter al Telejurnalului TVR1.

Bucuresti, 18.11.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *