free download 78 travel guides written by experts

Cardinale, cel mai nou girl-band, te invita sa fii “Forever Young”

Alcatuit din 4 tinere talentate, Cardinale inseamna Karina, Alexa, Roberta si Daniela. Istoria din spatele trupei suna ca o poveste ce se incepe sa devina realitate.

Nascute si crescute in Bucuresti, fetele erau o prezenta regulara la diferite concursuri de talent inca din scoala primara, fiecare participand individual, formand insa o legatura in spatele cortinei.

Participarea fetelor la concursuri a devenit tot mai rara in anii urmatori iar curand cele 4 nu au mai avut ocazii sa se intalneasca, pastrandu-se doar prietenia dintre Roberta si Karina.

cardinale_forever-young
Cativa ani mai tarziu, cele 4 fete se reintalnesc prin intermediul unor prieteni comuni si vorbesc pentru prima data de infiintarea unei trupe, la initiativa Karinei, care avea deja un contract cu casa de discuri Roton.

A urmat o perioada de cautare pentru noua trupa, in incercarea de a-si gasi atat un nume potrivit, un sound specific dar si o imagine si o directie unitara.

Inspirate de miscarile “Love Yourself” si “Live the moment”, artistele decid sa aminteasca lumii fapul  ca unul dintre cele mai importante timpuri mai important timp este prezentul si ca fiecare moment al vietii are farmecul sau. Trupa Cardinale isi propune sa transmita catre toate generatiile ideea ca fericirea nu are varsta si sa arate ca niciodata nu este prea devreme sau prea tarziu pentru a munci pentru visul tau.

“Forever Young”, single-ul lor de debut, este inspirat de misiunea trupei, iar fetele spera ca piesa aceasta piesa sa inspire oamenii pentru a vedea frumusetea oricarei varste si totodata un indemn pentru  ca oricine sa-si urmeze visurile..

“«Forever Young» este un sentiment care vine din interior, fie ca ai 18 ani, fie ca ai 70. Fericirea este cea care te mentine tanar, asa ca atata timp cat sufletul tau este fericit, varsta devine doar un numar.” – Cardinale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *