free download 78 travel guides written by experts

Capacitate generoasa, consum redus de energie – Frigiderul LG Platinum II

va ajuta sa reduceti costurie fara a renunta la stil

Cel mai elegant frigider pentru adevăraţii gurmanzi, Platinum II de la LG Electronics a fost dezvăluit în capitala europeană a stilului şi a delicateselor – Paris, Franţa

LG Electronics a dezvăluit cel mai nou frigider side-by-side, elegantul Platinum II, în cadrul unui eveniment unic desfăşurat la Paris. Având dimensiuni standard, Platinum II dispune de o capacitate de 617 litri, face parte din clasa energetică A+ şi păstrează alimentele proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp, eliminând astfel deteriorarea rapidă a acestora.

“De cele mai multe ori, consumatorii îţi aleg frigiderul în funcţie de capacitatea de stocare a alimentelor şi păstrarea lor în condiţii optime, în detrimentul spaţiului pe care frigiderul îl ocupă în bucătărie. Chiar dacă oferă o capacitate foarte mare, cel mai nou model de frigider side-by-side ocupă acelaşi dimensiuni ca şi un model standard. Mai mult, datorită carcasei elegante din oţel strălucitor, a consumului redus de energie şi funcţiilor inovatoare încorporate, Platinum II oferă consumatorilor frigiderul elegant, economic, eficient pe care şi l-au dorit mereu”, a declarat Chris Priest, Vice Preşedinte de marketing al companiei Home Appliances Europa a LG Electronics.

Tehnologia inovatoare oferă o capacitate mare şi soluţii inteligente de stocare

Noile sisteme de refrigerare slim-line LG oferă un spaţiu de stocare mai mare, păstrând în acelaşi timp dimensiunea standard a frigiderului. Datorită dispozitivului de gheaţă şi minibarului încorporate în uşă, dar şi a rafturilor adiţionale, alimentele sunt mai bine stocate pentru a asigura prospeţimea şi igiena necesare.

Funcţia Vacuum Fresh Crisper încorporată în Platinum II reglează aerul din interiorul sertarelor, oferind astfel condiţii perfecte de menţinere a legumelor proaspete. Nivelele de umiditate sunt setate pentru a menţine prospeţimea, pentru a preveni alterarea alimentelor şi aruncarea acestora. Platinum II dispune de un sistem inteligent de control al umidităţii, care monitorizează umiditatea şi o stabilizează la nivelul optim necesar.

Nu doar ecologic, ci plin de rafinament

Platinum II reduce consumul de energie şi nivelul de zgomot datorită tehnologiei inovatoare Compresor Liniar. Compresorul Liniar îşi acţionează pistoanele direct, fără a utiliza tija acestuia şi axele, ceea ce reduce consumul de energie cu până la 20% comparativ cu compresoarele clasice. Frigiderul LG utilizează anual o cantitate de energie de până la 492 KWh, fiind astfel inclus în clasa energetică A+.

Promisiunea companiei LG de a oferi produse cu un design unic nu se limitează doar la inovaţiile tehnologice. Frigiderul rafinat oferă o notă de eleganţă oricărei bucătării prin ecranul LED alb, finisajele ireproşabile şi carcasa din oţel inoxidabil negru, rezistent la zgârieturi sau amprente.

Noul frigider LG side-by-side va fi disponibil începând cu Iulie 2009, pe pieţele din Europa, inclusiv Franţa, Marea britanie, Spania, Italia, Germania şi Benelux.

Bucuresti, 26.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *