free download 78 travel guides written by experts

Campania promotionala PORSCHE INTER AUTO “4×3=12” si-a desemnat norocosii castigatori

· PORSCHE INTER AUTO şi-a recompensat clienţii cu trei autoturisme
în valoare de peste 30.000 de Euro
· Campania s-a desfăşurat în perioada 12 mai – 12 iunie 2009

Porsche Inter Auto a oferit pentru orice obiect achiziţionat de la oricare dintre dealerii săi din Bucureşti şansa câştigării unei maşini. Ecuaţia norocoasă care a constituit obiectul campaniei promoţionale, 4×3=12, a avut în vedere cei 4 dealeri Porsche, care au oferit 3 maşini la extragerea din 12 iunie.

În intervalul 12 mai – 12 iunie 2009, la Porsche Inter Auto orice factură s-a dovedit a fi norocoasă. Indiferent că a fost vorba despre verificarea de primavară sau de reparaţii serioase, de cumpărarea unei maşini sau a unui simplu breloc, clienţii au intrat automat în marea extragere a tombolei Porsche Inter Auto. În cadrul campaniei desfăşurate, distribuitorii  Porsche Bucureşti Aviaţiei, Porsche Bucureşti Nord, Porsche Bucureşti Vest 1 şi Vest 2 au pus în joc în total 3 maşini norocoase: Volkswagen Polo, SEAT Ibiza şi Škoda Fabia.

Valoarea totală a maşinilor oferite ca premiu se ridică la o sumă de peste 30.000 de euro cu TVA inclus.

Extragerea câştigătorilor de la fiecare dealership al dealerului Porsche Inter Auto din Bucureşti a avut loc în data de 12 iunie. Cei 4 distribuitori şi-au desemnat câştigătorii după cum urmează:

Porsche Bucureşti Aviaţiei

Tânăra studentă, Anton Irina Maria, a fost desemnată câştigătoarea unui SEAT IBIZA oferit de distribuitorul Porsche Bucureşti Aviaţiei.

Porsche Bucureşti Nord

Firma Parts Auto Net S.R.L. a intrat în posesia unui VOLKSWAGEN POLO HAPPY acordat de către dealerul Porsche Bucureşti Nord. Premiul a fost înmânat reprezentantului companiei de către directorul de vânzări Volkswagen Autoturisme, d-l Radu Manea.

Porsche Bucureşti Vest 1

Compania Marca Plast S.A., un client fidel al dealerului Porsche Bucureşti Vest 1, a fost recompensată cu un autoturism Škoda Fabia. Marca Plast S.A. a fost reprezentată în momentul tragerii la sorţi din data de 12 iunie 2009 de dl. Ilie Adrian, care s-a arătat încântat de înmânarea noii maşini de către directorul executiv al dealerului Porsche Bucureşti Vest 1, d-l Mihai Popescu.

Bucuresti, 17.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *