free download 78 travel guides written by experts

Fii eco friendly folosind combina frigorifica cu filtru Brita!

Consumul a 2l de apa pe durata unei zile este frecvent recomandat de nutritionisti, insa uneori greu de pus in practica. De aceea Electrolux va aduce mai aproape apa filtrata, numai buna de baut, obtinuta cu ajutorul filtrului Brita. In plus, veti contribui la protejarea mediului, eliminand ambalajele de plastic.

Dozator de apa incorporat

Combina frigorifica cu dozator de apa incorporat in usa frigiderului nu necesita sa fie conectata la o sursa de apa. Ea este dotata cu sistem de filtrare Brita, ce va ofera apa proaspata si filtrata. Datorita designului inteligent al dozatorului, este foarte usor sa umpleti canile si paharele cu apa rece. De asemenea copiii sunt incurajati sa bea mai multa apa, deoarece utilizarea dozatorului este o activitate distractiva pentru acestia! Astfel intreaga familie va fi in cea mai buna forma!

Mult mai usor

In plus, nu mai este nevoie sa transportati cantitati mari de apa de la supermarket si contribuiti la protejarea mediului prin faptul ca nu veti mai utiliza foarte multe sticle din plastic. Indicatorul filtrului Brita®, amplasat pe capacul recipientului pentru apa, va va anunta cand trebuie sa schimbati filtrul. Pentru a avea o apa de foarte buna calitate, Brita® va recomanda sa inlocuiti filtrul la 4 saptamani.

Apa filtrata in permanenta

Consumul de apa este mult mai simplu acum datorita filtrului Brita®: apa care este furnizata de dozatorul de pe usa frigiderului nu contine impuritati care sa ii modifice gustul, mirosul sau culoarea. Filtrul de apa folosit la dozatorul din frigider reprezinta o solutie sigura, utilizand cea mai noua tehnologie de filtrare a apei.

Beneficii multiple

Apa filtrata este curata, limpede, placuta la gust si, in plus reduce depunerile neplacute de calcar din cafetiere si canile pentru fierberea apei. De asemenea, folosind apa filtrata imbunatatiti gustul cafelei si ceaiului contribuiti la imbunatatirea culorii si texturii alimentelor preparate cu apa, si economisiti deoarece are un pret mult mai redus decat apa imbuteliata.

In plus, combina frigorifica dotata cu filtru Brita este disponibila in doua versiuni: No Frost si cea cu decongelare automata a frigiderului. Fiecare dintre acestea este disponibil in doua dimensiuni – 185×59,5×63,2 cm si 201×59,5×63,2 cm – astfel incat sa se poata adapta oricarui camin. Gama de combine frigorifice Brita se gaseste in magazinele de specialitate la un pret recomandat de vanzare cuprins intre 2099 RON si 2299 RON.

Bucuresti, 17.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *