free download 78 travel guides written by experts

Campania “Meriti sa vina Mos Craciun”

iniţiată de Romantica TV, continuă cu noi surprize pentru copii

“Meriţi să vină Moş Crăciun”, campania pe care postul de televiziune Romantica TV a demarat-o pentru Crăciunul de anul acesta, continuă seria suprizelor – de această dată cei care primesc vizita Moşului sunt copiii de la Centrul de Plasament Pinocchio. Timp de cinci zile, micuţii participă alături de vedetele postului Romantica TV la pregătirile pentru întâmpinarea sărbătorii Crăciunului. Irina Reisler, Nicoleta Voica, Cătălin Crişan, Marius Ciprian Pop, Catinca Roman şi prezentatoarele de ştiri Ioana Oprea şi Ana Moraru sunt alături de copii pentru a-i învăţa pe aceştia cum să se pregătească pentru venirea Crăciunului. Fiecare dintre cele cinci zile este dedicată unei anumite activităţi: în prima zi, Irina Reisler a făcut împreună cu copiii curăţenia de sărbători, iar în a doua zi Nicoleta i-a învăţat pe aceştia să prepare câteva din mâncărurile tradiţionale. În a treia zi, Cătălin şi Ana se vor ocupa de preparea prăjiturilor pentru copiii centrului de plasament urmând ca în ultimele două zile, Catinca, Marius şi Ioana să participe la împodobirea bradului şi la serbarea de Crăciun, la care copiii vor primi multe cadouri din partea Mosului.
       
 Irina Reisler, vedeta emisiunii “Supravieţuitorii”, mărturiseşte: “Este drept că am avut ceva emoţii la demararea acestui proiect, însă reacţiile copiilor, modul în care au interactionat cu noi dar mai ales inteligenţa de care au dat dovadă au fost mult peste aşteptări. Sunt nişte copii deosebiţi, prietenosi, care m-au făcut să-mi aduc aminte de adevărata emoţie a Crăciunului.”
  
Despre surpriza pregătită copiilor, Cristina Neagu, Şefa Centrului de Plasament Pinocchio, declară:  “A fost o reală bucurie pentru copii să descopere tainele pregatirilor de Crăciun. Am fost surprinsă cât de bine s-au înţeles cu membrii echipei Romantica TV şi cât de mult entuziasm şi energie le-au trezit aceste activităţi.”
  
Filmările pentru acest program special au început deja, iar momentele pe care vedetele Romantica TV le-au petrecut alături de cei mici vor putea fi urmărite începând de joi, 20 decembrie până în Ajunul Crăciunului. 
  
Copiii de la Centrul de Plasament Pinocchio se vor bucura şi de o altă surpriză din partea postului de televiziune. La studiourile Romantica TV de la Teatrul Giulesti a fost  amenajat un  loc special pentru colectarea jucariilor donate de cei care doresc să aducă un zâmbet pe feţele micutilor. Primii care au făcut cadouri copiilor au fost chiar angajaţii postului. 
  
 Iniţiativa Romantica TV face parte dintr-un amplu program de sărbători pe care postul de televiziune l-a gândit pentru prietenii şi telespectatorii săi. Sub deviza “Meriţi un mulţumesc”,  Romantica TV alături de brandul ELEVIT al Bayer Healthcare vor colinda însoţiţi de Moş Crăciun  maternităţile din Bucureşti, oferind cadouri proaspetelor mămici.

Bucuresti, 20.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *